2014. február 12., szerda

LAPZÁRTÁIG: A PRÁGAI GÓLEM IS TILTAKOZOTT AZ ELNÖKI LEVÉL ellen

 

A SZOCIK KIJÁTSZÁK AZ UTOLSÓ (EGYETLEN) KÁRTYÁT:

A zsidók miatt és által szeretnének győzni

 

Tudósitónktól

 

Jönnek a levelek megállás nélkül. Minden exhibi-cionista, aki a 4 elemiben megtanult, úgy ahogy, irni – most levelet ir az elnöknek és tiltakozik – a lényeg hogy a nevét helyesen irják minél több helyen. Ezért mostantól nincs levél, mégha a másik neo-ortodox "rabbi" is csatlakozna az elsőhöz. Az általános vélemény a székház környékén , hogy ez most a négyfejü szocik utolsó rúgása a kormány ellen hangolni a zsidókat, ezzel ártani amennyit csak lehet a 2/3-nak és esetleg, talán, remélhetőleg – győzni.

 

Ez persze a veszett fejsze nyele és Heisler – ezuttal – jól játsza a játszmát. Szeme sem rebben amikor a prágai Gólem is tiltakozik és visszaadja a pénzt amit nem kapott. Még jöhet a zsidó üdvhadsereg 8.kerületi fiókja; a Dunaparti Só hivatal neológ tagozata, a Dob utcai autonóm orth. ügyvezető sámesza és esetleg a Mazsike. 

Ja, igen, a Tajte Pétert majdnem kifelejtettük – ő azt kérdezi mit csináljon a kilejával. Megkérdeztünk egy szakorvost, válasza:azonnal operáltassa meg.

 

 Zuchmir Tamás már elmondta a párt álláspontját, ami  most nem feltétlenül fedi a Mazsihiszét. A kérdésre hogy a tegnap esti elnöki levelet a másik kettő miért nem irta alá – nincs válasz a Sipben. Nem kell spekulálni – most dühöng az egység – mondta egy üvighez közelálló slapaj (kérte ne irjuk ki a nevét).

 

Most várják pártunk és kormányunk szives válaszát.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése