2014. január 5., vasárnap

A MULT SZÁZAD MAGYAR TÖRTÉNELME AMELYBEN

    A "ZSIDÓ" SZÓ CSUPÁN EGYSZER FORDUL ELŐ. . .

 

Kedves jobboldali érzelmű barátaim!

Néhány egyszerű, történelmi tényt osztok most meg veletek, amit láthatólag az iskolában elfelejtettek veletek közölni:

A kommunizmus eszméje a következő: Minden ember képességei szerint tegyen meg mindent a maga és a közösség boldogulásáért, és minden ember annyi anyagi forráshoz jusson, amennyire szüksége van.
Ennél emberségesebb rendszert el nem lehet képzelni, a szomorú az, hogy ennek az eszmének az eltorzításából nőtte ki magát a sztálinizmus tömeggyilkos, elmeszikkasztó rendszere.

A szovjet csapatok Magyarországra való bevonulásának oka az volt, hogy Magyarország katonai erővel megtámadta a Szovjetuniót, és elvesztette a háborút.

A trianoni békét a jobboldali magyar kormányzat tárgyalta le és írta alá. Az 1938-42 közötti, majd 90.000 négyzetkilométeres területi visszagyarapodást szintén a jobboldali kormányok tárgyalták le. Amelyek ezek után ahelyett hogy megültek volna a seggükön, belekötöttek a Szovjetunióba, és újra elvesztették ezeket a területeket.

Erdély egész történelme során összesen 60 évig volt része Magyarországnak.
(????)

A trianoni béke során elcsatolt erdélyi és részeki területeken abban az időben már 120 éve többségben volt a román ajkú lakosság.

Magyarország XX. századi történetében az egyetlen sikeres területszerző háborút a kommunista Kun Béla kormánya folytatta.

A jobboldali Teleki kormánnyal kezdődően indult a magyarok és a nácik kollaborációja a zsidó lakosság életkörülményeinek ellehetetlenítésére, majd kiirtására.

A szovjet csapatok Magyarországról való kivonását nem Orbán Viktor kezdeményezte, hanem már előtte aláírta a kivonási szerződést a Németh kormány.

A náci és a fasiszta ideológia, nemkülönben a hungarista nevében és programjában is szocialista program volt.

Király Gábor(via Tudózsidó)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése