2013. november 4., hétfő

 

 

"NÁCIK  HAZA!"??  ZSIDÓK HAZA!!!

  

A vasárnapi (ellen)tüntetésen ez volt a legblődebb

szlógen.

   Mi az hogy "nácik, haza"! ? Drága testvéreim, a nácik otthon vannak, nem nekik kell hazamenni hanem nektek!

A magyar nácik otthon vannak, mint ahogy otthon voltak 44'-ben is. Ti nem vagytok otthon, ez nem a ti hazátok. Ott csak halni lehet, de élni nem.

 

Maga a  tüntetés – a lovas tengerész rég ott rostokoló szobrának ujra-leplezése - provokáció volt a javából- mint egyelőre minden tevékenységük. Utána jönnek majd a pártszolgálatosok.

  Az ellentüntetés pedig fölösleges volt és blőd mint a szlógen. A sárga csillag egy lejárt gimik és egyáltalán mit érdekli a zsidókat, ha a magyarok feltesznek egy régi-új bálványt és azt imádják? Ergo ez nem egy zsidó ellentüntetés volt, hanem a volt kommunisták és ezek unokáinak nosztalgiája a régi szép Rákosi-Kádár időkre, amikor a Horthy név egy szitok-szó volt.

 

     A vita persze legitim, történészek vitája, de a zsidóknak ehhez semmi közük. A kommunistáknak van elszámolnivalójuk a tengerésszel, aki törvényenkivül helyezte és üldözte őket, de a többi pártok szabadon müködtek. Hogy ez nem volt demokrácia? Hol volt akkor demokrácia közép és kelet Európában, Maszaryk és Benes Csehszlovákiáján kivül? Talán Rákosi elvtársnál,aki kommunistákat (is) akasztott, mig őt magát a Horthy rendszer nem végezte ki?

   Egy szó mint száz, drága testvéreim, lesz ez még rosszabbul is, nemcsak Jobbikul. A Talmud szerint háromféle ember van,  aki sorsáért magára vessen. Egyik közülök az akinek rossz valahol és nem megy máshová(BT, Bava Mecia 75 b).

  Hogy hová? Hol van a ti hazátok?

Én csak egy cimet tudok: valahol Budán, Fullánk utca 8.

  Ott van a konzulátus.

NK

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése