2014. május 12., hétfő

 

 

O          ORBÁN USZIT A ZSIDÓK ELLEN?

 

KOMMUNISTA "KOMISSZÁR" BERLINBEN

POCSKONDIÁZZA A "GULYÁS-HITLER"T

 

 


A taz című berlini, a német zöldekhez közel álló baloldali napilapÁllítsátok meg a gulyás-Hitlert címmel közölte Komisszár nevű kolumnistája írását. A kisebbségek zaklatása, a véleménynyilvánítási szabadság elnyomása, szkinhedek a parlamentben: Magyarországnak nincs helye  az Európai Unióban.

 

A kormánypárt: szélsőjobboldal! A legnagyobb ellenzéki párt: szélsőjobboldal! A parlamenten kívüli ellenzék: szélsőségesen szélsőjobboldal. A kérdés: Mi keresni valója van egy ilyen országnak az Európai Unióban?

 

Amióta az 51 éves Orbán Viktor pártja, a Fidesz van hatalmon, Magyarország sorozat-tettesként áll az Európai Unió Bizottsága és az Európai Bíróság előtt: a kisebbségek zaklatása („faji megosztás az iskolákban"), a sajtó kantárszárra fogása (a kormány bírálatát törvény tiltja), alkotmánysértés (a kormány ellenőrzése alatt áll az alkotmánybíróság, a központi bank és az adatvédelmi hatóság)

 

De a magyaroknak ez tetszik. A legutóbbi választásokon a Fidesz szerzett meg 199-ből 133 parlamenti mandátumot. „Ez kétharmados többség, ezzel lehet az alkotmányt módosítani" – állapította meg elemzésében Barbara Oertel, a taz szakértője.

 

Az Európai Unióban mindenkinek ellenszenvesek a magyarok. De a gulyás-Hitlernek közömbös az Európából érkező bírálat. Tovább uszít a romák és a zsidók ellen, a nőket vissza akarja küldeni a konyhába – csak feleségét, Lévai Anikót küldi vidékre fosztogatni (vég nélküli korrupciós botrányok).

 


Uniós alkalmasság: nulla

 

Orbán haza akarja vinni az összes határokon túli magyart a magyar birodalomba, nagy-magyar álmaival provokálja a békés szomszédos államokat (Szerbiát, Romániát, Ukrajnát). Lépésről lépésre diktatúrát épít ki az Európai Unió kellős közepén (magyar „szalámi-taktika!).

 

Nála is rosszabb a Jobbik ellenzéki párt és a Magyar Hajnal parlamenten kívüli ellenzéki párt. Éppen a múlt héten szavazott meg a Fidesz és a Jobbik egy Sneider Tamás nevű 41 éves alakot a parlament alelnökévé – aki volt szkinhed verőlegény, többször volt dolga a rendőrséggel (beceneve: Roy). Állítsátok meg ezt az őrületet. Magyarországnak nincs helye Európában!

(Forrás: Galamus csoport)

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése