2014. május 30., péntek

MAGYAR ZSIDÓ VALÓSÁG

 

HIVEI TERJESZTIK, VISSZATÉRÉSÉT ELŐKÉSZITENDŐ:

  A "TITKOSITÁS" OKA: SEMMI TERHELŐ ADATOT

  NEM TALÁLTAK  ZOLTAI ELLEN AZ "ÁTVILÁGITÓK"

 

    Irta:M.D.BRAUN (Budapest)

 

 A sipucca még nem heverte ki a vezetőség látványos kudarcát a legutóbbi

Közgyülésen, ahol Zoltai hivei leszavazták az elnöki javaslatot, miszerint az új üvig-et ne a közgyülés válassza meg hanem az elnökség nevezze ki – és máris itt a legujabb botrány.

 

Zoltai nagyszámu hivei, akik a revansot készitik elő – kihasználják a hathetes "szünetet" és szitják az elégedetlenséget az átvilágitás titkositása ellen. Tessék nyilvánosságra hozni a több mint 20 MILLIÓ FORINTBA került jelentést – követelik és a naiv érdeklődők valamint a mindennapi mamelukok fülébe súgják, hogy a revizorok semmi terhelő adatot n em találtak Zoltai ellen, ami puccsszerű eltávolitását indokolná.

 

   Ennek alapján készitik elő hivei visszatérését, amire valószinüleg a következő közgyülésen fog sorkerülni. Dörzsölt, sipucca környéki báldóverek legalább 50% ra saccolják  az "örökös üv-ig" visszatérésének esélyeit.

 

Amint megbizható helyen megtudtam ,az akció mögött az egyik bukott elnök áll, aki felujitotta szövetségét a bukott úv.iggel

 

Nincs kizárva hogy általában jólértesült tudósitónk fején találta a szöget.

Ugyanis, a nagy botrány – a temetői sikkasztások, a "málna"termelés, az örökölt ingatlanok és a külföldi bankszámlák ügye - nem lett átvilágitva. Ki tudja miért?

A szerk.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése