2013. december 10., kedd

HELYREIGAZITÁS: NEM "MAZSIHISZ" HANEM KAZSIHISZ…

Szegedi  megtartotta előadását,

SNAGYÍT

Tényleg el kellett hagynia Kanadát, de előtte még

belefért az előadás a megtéréséről - mondta az

 Origónak az antiszemita politikusból lett hithű zsidó.


ELŐZŐ HIRADÁSOK SZERINT KIUTASITOTTÁK, KIDOBTÁK, ELTÁVOLITOTTÁK SZEGEDIT – MIUTÁN HELYI "JÓ ZSIDÓK", A HELYI KAZSIHISZ (ELŐZŐ HIRADÁSUNKBAN TÉVESEN IRTUK a MAZSIHISZT – ELNÉZÉST A SIPUCCÁTÓL), AZ OTTANI MAGYAR "ROKONLELKEK"  JELENTETTÉK , MIVEL NEM BIRJÁK ELVISELNI A LEHETŐSÉGÉT ANNAK, HOGY EGY ZSIDÓ MEGTÉRHET – MÉGHOZZÁ A CHÁBÁD SEGITSÉGÉVEL.

Azzal szemben, amit a Montreal Gazette című lap, illetve az ő cikküket átvevő Cink írt, az érintett Szegedi azt mondja, tényleg feljelentették, ezért a bevándorlási hatóság vasárnapi megérkezése után kiutasította Kanadából, de arra még volt ideje, hogy megtartsa azt az előadást, amiért érkezett. 

"Megnéztem Montrealban a zsinagógát, találkoztam a helyi zsidó vezetőkkel, sikerült megtartanom a tervezett előadást" – sorolta Szegedi a programját. 

A Gazette azt  írta, hogy a Chabad Westmount helyiségében a 200 megjelent érdeklődő csak egy videóüzenetet nézhetett végig. 

Szegedi az Origónak azt mondta, hogy állítólagos Jobbik- és Magyar Gárda-tagsága miatt jelentették föl, de ő hamar tisztázta, hogy az előbbinek már nem tagja, utóbbinak meg sosem volt, de a helyi eljárási szabályok miatt döntenie kellett, hogy fellebbez-e. De ekkor 3 hétig ott kellett volna maradnia, a másik lehetősége pedig az volt, hogy egy nap múlva távozik az országból. 


   Ő ezt tette. YÍT

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése