2011. május 10., kedd

NINCS KIRE SZAVAZNI:
AZ EGYETLEN MEGOLDÁS -
 A  FEHÉR    PAPIRLAP!!

 

Aki ünnepet szeg nyilvánosan és előnybe
helyezi Trianont a Soával szemben – az

NEM KÉPVISELHETI A ZSIDÓKAT!!

 

   Holnap, május 11. lesznek a "választások" a Miok- mazsihisz tisztségeire, "választások", amelyeken nincs kire szavazni, több okból.

 

   Egyrészt – nem "választás" az ahol csak egy jelölt van és nincs kik között választani. Ez Sztálin-Rákosi féle "választás", előre ismert eredményekkel.

 

    Másodszor pedig:

 

*Az egyetlen elnökjelőlt, Feldmayer Péter, nyilvánosan és látványosan diszkvalifikálta önmagát, amikor nyilvánosan megszegte Sávuot, a Tóraadás ünnepét és ezzel kinyilvánitotta, hogy nem alkalmas a zsidóság képviseletére. Magasrangu egyházi személyek találkozóján az állami vezetőkkel, ahol minden egyházat (Lehávdil) magasrangu papok képviselik – Feldmáyer a zsidóság "papja", ő képviseli a zsidó vallást, amelyben nem járatos és amelynek ünnepeit megszegi. Úgyanez a F.P. nem rég a Bazilikában kijelentette, hogy Trianon fontosabb és tragikusabb neki mint a Holokauszt.

  Ez az ember nem képviselheti a zsidóságot.

  

*Az ügyvezető igazgató dupla állására sincs más jelölt, mint a  több   mint húsz éve regnáló diktátor, Zoltai Gusztáv, akinek uralma alatt a magyarországi zsidóság szellemileg/vallásilag teljesen lezüllött és hullámsirba került.Ő sem folytathatja tovább.

 

          Az egyetlen megoldás holnap – a fehér papirlap.

  

A választótestület lelkiismeretén áll vagy bukik a mazsihisz megmentésének lehetősége, azáltal, hogy megszabaditják a zsidóságot ettől a két akarnok diktátorjelölttöl.

   
Most még nem késő. Holnapután már késő lehet. Aki nem akarja bebetonozni őket további négy évre – fehér, üres lappal szavaz!

   

     

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése