2011. május 11., szerda

 

Magyar zsidó siputcai valótlanság

 

"RENESZÁNSZÁT ÉLI A MAGYAR ZSIDÓSÁG", MONDJA AZ "ÖRÖKÖS", AZ EGYETLEN , ÜV.IG.
AKINEK NEM LEHET ELLENJELÖLTJE ÉS AKI EZ ALATT
 A VÁLASZTÁSI CSALÁSOKAT ÉRTI
 
 

Zoltai Gusztáv, aki ujabban mint költö is elhiresült,   (lásd ausvitzi beszédét), nem mondta el, miben nyilvánul meg, miből áll a zsidóság reneszánsza. Mi elmondjuk itt helyette.  A MAI BZSH "Választás"  TEHÁT CSAK FEHÉR LAPPAL, TILTAKOZVA, LEHETSÉGES!! MÁSKÉPP C S A L Á S

 

FELHIVÁS – AZ UTOLSÓ PILLANATBAN!!

 

    Felavatták a felujitott Goldmark termet, amiben a Mazsihisz – Zoltai interjuja szerint (Új Élet, május 1, cimlap) – szinházat fog játszani, vagyis kabarét. Ezt nevezi Zoltai, interjujában "zsidó reneszánsz"nak.

 

A  MA (szerdán) megtartandó "választás" egyetlen jelöltje, nem részletezte, miből áll a zsidó reneszánsz.

 

 Mi elmondjuk helyette:

 

* A Dohány templomot kétszer is megszentségtelenitették erkölcstelen, nemtelen, frivol  gójte nőszemélyek részvételével tartott koncertekkel. Ugyanezt teszik vidéki templomokkal is.

      *A zsidó nevelést ellehetetlenitették. Egyetlen iskolájukban közel 50%  nemzsidó diák tanul és az igazgatónő – nem zsidó.

   *A maradék vidéki szórvány zsidóságot a sorsára hagyták. Templomok, temetők elhanyagolva – erre nincs pénz, de külföldi utazgatásokra – van.

   * Ma Magyarországon évi 4-5 Brit milá (körülmetélés) a norma. Ez is reneszánsznak számitható.

* A különböző szintü vezetők és rabbik  egy része vagy vegyes házasságban él, vagy pedig erre a célra betéritett nem-zsidó nők a rebbecinek és az elnöki feleségek. Mikoris  a magyar gijurt sehol a világon nem ismerik el

 *  A rabbinátust soha nem látott alacsony szintre züllesztették. A "rabbik"nak sem tudása, sem tekintélye; ők támogatják Zoltait és az falazik nekik..

  *  Lau főrabbit megpróbálták becsapni és "becsalni" a Dohányba, majd könyvét kiadták – az általa bojkottált templom fényképével.

   * Saját szabályzatukat megszegve a mazsihisz lehetővé teszi, hogy hitközségi elnökök és pesti körzeti elnökök nemzsidók lehessenek. Ez még a kommunista időkben sem volt Magyarországon.

   * A mazsihisz elnöke privát ügyvédi munkájával nyilvánosan megszegte Sávuot, a Tóra-adás ünnepét, amikor megjelent a biróságon. Úgy látszik ez is része az emlitett "reneszánsz"nak.

    *  Ugyanez az elnök, egy katolikus templomban – ahová egy zsidónak belépnie sem szabad – kijelentett, hogy szemében a trianoni békeszerződés nagyobb tragédia volt mint a Holokauszt.

    * A pénzügyi átláthatatlanság, a kósza de állandósult hirek a nagyszabásu "lenyúlások"ról, (vagy: magyarul: lopásokról); a hitközségre hagyott örökségek sorsáról (lakások, vagyonok, kártéritési összegek, eladott ingatlanok) – a zsidóság egyedüli elismerést vindikáló szervezetét a magyarországi szervezetek egyik legrosszabb hirüvé tették. Csak egy erős és tisztakezü elnök és ügyvezető igazgató, akik nem mamelukokkal töltik fel a kilencven tagu vezetőséget – tudnának rendet vágni a Sip utcai dzsungelben.

 

 * A héten megrendezett választási cirkuszon, sem az elnöknek, sem az "örökös" üv.ig.nek nincs ellenjelöltje, mivel a mindenre elszánt "jogász" sameszok ezt lehetetlenné tették.

   

 A jelen pillanatban,  NÉHÁNY órával a meghirdetett "választások"  előtt – két dolog lehetséges: vagy order nisivel letiltatják a komédiát, vagy a 90 tagu választási grémium – a titkos választáson – fehér lappal szavaz a két jelölt ellen.

 

   Ne mondják hogy nem tudták. A fenti fájdalmas lista csak kis része a csunya igazságnak.

   

A "választók" – ne mondják hogy nem tudták.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése