2011. május 3., kedd

MAGYAR ZSIDÓ VALÓSÁG: A SAMESZOK DIADALA

 

(EGYELŐRE) ELHÁRULT A HEISLER VESZÉLY; RÁKOSI FÉLE "VÁLASZTÁSOK" LESZNEK A MAZSIHISZBEN...

 

   TUDÓSITÓNKTÓL

 

    Tegnap "lechájim"ot ittak a pesti sipuccában a "gyözelem" megünneplésére. Bélistás ügyvédek, kóklerek, kétes végzettségü "jogászok", sameszok és az őket menedzselő zöldségesek emelték poharukat és csak azért nem nyitottak pezsgőt, "mert a Naftali megirja" – mondta egyikük, akinek "zsidóságáról" derült ki utóbb egy és más.

 

    Az ünneplés hőse, az üv.ig., aki páni félelemben volt a Heisler okozta konkurrenciától, megdicsérte a "fiukat", akik jól dolgoztak. Sikerült nekik törvénytelen és nemtelen eszközökkel "kilőni" a naiv Heislert, aki azt hitte, hogy ő Zoltainál labdába rughat. A mult csütörtöki többség, amely jelölte őt a BZSH üv.ig. posztjára és igy Zoltai vetélytársa lett – tegnapra kisebbségre olvadt (hat helyett három), mivel keményen megfenyegették a választási bizottság tagjait. Igy  Zoltai nyugodtan alhat, egyetlen jelölt lesz, akárcsak Csoknyak=Feldmayer.

  

     Két másik, ellenzékinek tartott, budai jelöltet is kihuzattak a listáról, egy fenyegető levél hatására, amit Tordai kapott. Minket is megfenyegettek hogy beperelnek, de mi az Énekek Éneke második versének első szavával válaszoltunk (*).

 

Külön kérdés, amelyre pszichológusoknak, szociológusoknak és elmegyógyászoknak, kellene válaszolni, hogyan lehetséges az, hogy a 100 ezernyi magyarországi zsidó között nem akad 2-3 ember, akit érdekel a dolog és aki kiállna a porondra.

 

    Igy tehát most, 20 évvel a rendszerváltás és 55 évvel az 56'os forradalom után, ujra Rákosi féle "választás" lesz, ha nem is Magyarországon, de legalább a sipuccában. Az eredmény nem 99% hanem 100% lesz.

 

    Hacsak - - - hacsak valaki a birósághoz  nem fordul.

 

(*) Mondhatnánk ezt sokkal drasztikusabban és "magyarosabban" is (van is erre egy kedves magyar rövidités) – de ezt nevelő szándékunk tiltja. Nyissanak ki egy Bibliát és nézzenek utána, ha akarják tudni mi a tennivaló, ha fenyegetnek...

1 megjegyzés:

  1. "Csókoljon meg engem az ő szájának csókjaival"

    Csak az első szónak nincs értelme.

    És annak sem,hogy komolyan vegye egy ZSIDÓ a gyomorba könyöklő Sip utcai demokráciát.
    Biróságra meg ki és mi célból menne?
    Hiszen minden a választási szabályoknak megfelelően történt.
    Akinek nincs meg a kivánt számu jelölője,az nem lehet jelölt sem.

    VálaszTörlés