2011. május 31., kedd

A HÉT LEGROSSZABB VICCE 

 

BÖLCSKEI IS GRATULÁLT AZ ÜVIGNEK, AKI MOST MÁR "EGYHÁZKORMÁNYZÓ" IS LETT

 

Lassan de biztosan, egy groteszk , rossz vicc benyomását kelti az a vesszőfutás, amit a mazsihisz  levitézlett – és ellenzék nélkül "választott"  - két baldóvere a gój egyházvezetők kegyeiért, illetve gratulációjáért fut – a mazsihisz honlap oldalán.

 

   Most Zoltai ismét egyenlitett – megjött Bölcskei érsek/püspök/ biboros,  egyházfó gratulációja is, ezuttal üvignek, aki immár most megkapta az "egyházkormányzói" titulust, ami eddig csak Csoknyaknak volt meg.

 

Ezzel az üvig – éljen 120 évig erőben, egészségben – Magyarország ötödik kormányzója lett:  Hunyadi, Kossuth és Horthy után(lehávdil, vagyis különbség tétessék!), jön Csoknyak és mindjárt utánuk lohol a Gusztáv. Lohol de célbaér. Skajach!

 

Ezuttal nem lehet Andikát hibáztatni (szegény, kapott a fejére többet a soknál), ugyanis az utóbbi "kormányzói" kinevezés 21.én keltezett és nem lehet elvárni hogy Pestről Pestre hamarabb mint 9 nap alatt érkezzen meg egy levél "vagy ahhoz hasonló".

 

Kitől jöhet még? Csoknyak titkárnője dolgozik a Dalai Lámán, mig üvigéknél ég a világ, (nem sütik a rántottbékát, mert az nem kóser – mondja a táborszernagy és ők a "halacha alapján állnak)  de ők a hazai baptistákat és az amerikai mormonokat környékezik meg. Ne tessenek türelmetlenkedni, jönnek még levelek - - -

 

   Szegény D.A. Nem nagyon szeretjük őt, de kivánjuk, hogy  birja idegekkel

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése