2013. június 27., csütörtök

 

היום יהיה האות הזה

0+0=00: a jelöltek bemutatkoztak, de

AMIG AZ ÜVIG MARAD – SEMMI

VÁLTOZÁS NEM IS LEHET

  A jelenlegi Majsihisz bohózat neve lehetne akár az ismert "sok hühó semmiért" is. A  ma délelőtt 10.00 óráig ismert jelöltek nyilatkoztak, elmondták mit csinálnának ha véletlenül megválasztják őket (semmit!), és mi lesz ha az ellenkezője történik(szintén semmi!). Ugyanis amig az örökös üvig a helyén marad – az lesz ami volt, semmi más.

       Lehet  hogy ez vagy az a jelölt szimpatikusabb, de igazi ellenzéki, aki nem jár az üvig pórázán – csak Heisler, a volt elnök, akit egyszer már az üvig kipenderitett. Megválasztása esetén a harc folyik tovább, amig egyikük kiüti a másikat. A debreceni meg  - hirek szerint -az üviggel kampányol, tehát "marad a madách". A ismeretlenség homályából felbukkanó hegedüsi elnök (akinek uj életi kérdéseit,hir szerint, maga az üvig irta volna)egyértelmüen a kegyúr slapaja lesz.

Figyelmet érdemel a bukott elnök hosszú és kacsakaringós körlevele, amelyben alkalmasnak tartja magát a feladatra (ha nem ő – hát ki?), belátja hogy stilusán változtatnia kell és azt mondja, a sok bla-bla között, hogy"A MAZSIHISZ közgyűlése különösen fontos döntés előtt áll, mert most van először példa arra, hogy egy érdekcsoport a saját gazdasági érdekeinek érvényesítése céljából meg kívánja szerezni az elnöki széket, és ez a MAZSIHISZ az elmúlt években kivívott történelmi egyházi szerepének megszűnését vetíti előre. Meg kell akadályozni, hogy a MAZSIHISZ egy gazdasági társasággá váljon"-

    Egyelőre – ennyi,

Később ujra jelentkezünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése