2013. május 5., vasárnap

 

  KÖVES, ZOLTAI , GERGELY A.(?)

- A MAGYAR KANDIDÁTUSOK 

A ZSVK

ALELNÖKJELÖLTEK LISTÁJÁN

MAGYAR ZSIDÓ VALÓSÁG

 

MA ESTE NYILIK BUDAPESTEN A ZSIDÓ VILÁGKONGRESSZUS

HÁROMNAPOS ÜLÉSE* PÉLDÁTLAN BIZTONSÁGI INTÉZKEDÉSEK

* NYILAS TÜNTETÉS 300 HULIGÁN RÉSZVÉTELÉVEL, ORBÁN

UTASITÁSA ELLENÉRE * TOMBOL A NYILAS USZITÁS, A ZSIDÓK

FÉLNEK, DE "NEM LESZ POGROM"

 

PESTI TUDÓSITÓINK JELENTIK

 

Minden sipuccai mesterkedés ellenére – Köves Slomo rabbi felkerült a jelöltek listájára, amelyből holnap a Zsvk tiz alelnököt választ. További két "magyar" jelölt – Andrea Gergely(?) és az öreg üvig, Zoltai (Zucker) Gusztáv.

 

A kongresszusz rendkivüli biztonsági készenlét közepette  zajlik, utcákat zártak le és a nyilas szennycsatornák (amelyek egyikét egy betért izraeli állampolgár irányitja) izraeli katonák(!) és biztonsági emberek rászvételéről regélnek.

 

Izraelben nagy érdeklődést váltott ki az Orbán interju a Jediot Áchronotban (lásd tegnapelőtti tudósitásunkat) amelyben a magyar miniszterelnők cáfolja, hogy ő vagy rezsimje antiszemita lenne.

 

Közben a Kuria (az egykori felsőbiróság) felülirta a miniszterelnök utasitását és megengedte a nyilas söpredék tüntetését ( 300 huligán részvételével – Vona szerint 1000) és a nyilas fűhrer megigérte hogy feljelenti Orbánt...

 

   Az utcákat – ahol nincsenek rendőrők – a nyilas csőcselék uszitása uralja, mig a zsidók bezárkóznak lakásaikba és – félnek. Mindazonáltal feltehető hogy pogrom nem lesz, mivel nincs náci-Németország és igy nincs a csőcseléknek hinterlandja – mondja  egy optimista hitközségi korifeus, aki hozzáteszi: "nem hiába  'mondott le' Feldmájer a jelölésről Zoltai javára..."

  (Folyt.Köv.)

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése