2013. május 10., péntek

AMIT EDDIG ELTITKOLTAK:megtámadták a Zswk vendégeit


 3 ÉVET KAPOTT A NYILAS HULIGÁN


 Csak civilruhás nyomozók beavatkozása mentette meg a szállodába tartó vendégeket a náci atrocitástól  a mult pénteken *Gyorsitott eljárással itéltek el  hármat a húszból

 

 Elfogyott a türelem! Kőkemény ítéleteket hoztak a bíróságok a napokban két olyan esetben is, amikor valakiket a származásuk miatt gyaláztak.

     Az egyik vádlott, V. Dávid még a hétfői érettségit is lekéste, amikor gyorsított eljárásban zsidózás miatt elítélték két társával együtt. A három fiatalember hangosan mocskolta a Zsidó Világkongresszusról a Kempinski Hotelbe hazatérő vendégeket.

Az egyik fiatalember, M. Gábor a jól ismert karlendítéssel fogadta a vendégeket, majd a náci köszöntést idézve azt üvöltötte: „Sieg Heil!" E. Gábor és V. Dávid a csoport után futott, mindeközben azt skandálták: „Shalom, shalom, a zsidókat kivasalom!"

M. Gábor három év letöltendő börtönbüntetést kapott, mert korábban egy másik ügy miatt próbára bocsátották. V. Dávidot és E. Gábort két év börtönre ítélték, három esztendőre felfüggesztve – tudta meg a Blikk.

Többször is kerestük az ügyben a Fővárosi Törvényszéket, azonban eddig nem kaptunk választ arra, hogy az ilyen ügyeket gyakran tárgyalják-e sürgősséggel. A Blikk információját Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője megerősítette a Kossuth Rádiónak Krónikájában - írta később az MTI.  Az elsőrendű vádlott (akit korábban kábítószerrel visszaélés miatt bocsátottak próbára) fellebbezett az ítélet ellen, az ő ügye a Fővárosi Törvényszéken folytatódik.

A Krónikában elmondták, hogy a Nemzeti Nyomozó Iroda civil ruhás munkatársainak közbelépése akadályozta meg, hogy a vádlottakkal lévő 10-20 fős csoport fizikailag is bántalmazza a külföldieket.

Miskolcon sajóbábonyi romákat ítéltek el fegyházban, illetve börtönben letöltendő, két és fél évtől négy évig terjedő szabadságvesztésre ugyanezért, azaz közösség tagja elleni erőszak miatt. Ők azért álltak bíróság elé, mert 2009 novemberében a Jobbik demonstrációjára érkező autóknak vascsövekkel, karókkal, husángokkal, fejszével mentek neki, és közben azt ordítozták: „Megdöglötök", „Meghaltok, magyarok!"

(Forrás: Blikk és Index)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése