2013. május 6., hétfő

 

 

FELDMAJER TITKA,  KARDOS SCO0PJA

MAGYAR ZSIDÓ VALÓSÁG

ÉS ZOLTAI NEM LETT MEGVÁLASZTVA;

NINCS "MAGYAR"  ALELNÖK...

 

      Mi   jár annak aki felelős állásban egy sulyos titkot elárul? Ha katona az illető –hadbiróság, ha politikus – azonnali megvetés, lemondás és a büntetőjogi felelösség. És mi jár annak a zsidó vezetőnek, akit történetesen Feldmájernek hivnak?

     A hasonló nevü mazsihiszta az utóbbi napok antiszemita hisztijében azt mondta nyilvános beszédben és leközöltette a kile honlapján, hogy

'Magyarországon a zsidók többsége a tömeggyilkosságok ellenére megőrizte hazafiságát"

 

Sajnos ez igaz, de ezt a szégyenletes titkot nem kellett volna Lauderéknak elárulni. Ezt igyekezni kell, amennyire csak lehet titokban tartani. Hiszen normális ember nem hive annak, aki rokonait, esetleg szüleit, nagyszüleit megölte. Ezt szégyelni kell nem hivalkodni vele. Ha hülyék voltunk és vagyunk – ezt nem kell világgá kürtölni!

 

  EZREK ÉS TIZEZREK

 Abban a beszédben volt még néhány "mazsola" amely figyelemre érdemes.

Volt egy mondat amely igy szólt:

"Önök egy olyan országba érkeztek, ahol dacára a több évtizedes zsidóellenes propagandának, dacára a hivatalos tiltásnak, mégis százak és ezrek voltak, akik életüket kockáztatva kiálltak az üldözött zsidók mellett, bújtatták és mentették őket" .

Százak  és ezrek?

A Jád Vásém kimutatása szerint (Sári Reuvéni cikke) mindössze 440 zsidómentő magyart  tart nyilván az Intézet ebből is  "csak 12% volt vidéken, a nagy deportálások idején, mig 88% Budapesten a Szálasi korszakban".

 

Tehát: ezrekről szó sem volt.

Tovább:


"Önök abba az országba érkeztek, ahol az akkori társadalom túlnyomó többsége helyeselte a zsidóellenes törvényeket, s bár a tömeggyilkosságokkal legtöbbjük nem értett egyet, de végül is az egész magyar közigazgatás – élén a Kormányzóval – szervezte és végrehajtotta a zsidóság összegyűjtését és deportálását, útjuk az auschwitzi gázkamrákban ért véget. Önök egy olyan városba érkeztek, ahol a kék Duna vizét vörösre festette a belelőtt zsidók tízezreinek vére".

  Tizezrek???

  Erről szó sem volt! Ez egy vidéki fiskális túlzása, ami csak a holokausttagadok malmára hajtja a vizet. Mire jó ez?
Már megmondták Bölcseink hogy
כל המוסיף – גורע

Tovább?

Tessék: "Önök egy olyan országba érkeztek, ahol a kommunizmus bukása után Közép-Európa legnagyobb zsidó közössége páratlan lelkesedéssel újra felvirágoztatta a vallási, és kulturális életét, oktatási rendszere például szolgálhat mindenkinek"

És a mennyezet nem szakadt le, egy ekkora lóditás hallatán

Talán egyszerre ennyi is elég lesz---

Egyébként, érdekes, ki irja az Elnök úr beszédeit?

    KELLER LÁSZLÓ EMLÉKEZETE

A scoop (szkup) angol szónak sok értelme van. Ujságiró körökben ez egy szenzációs hir, amiről senki nem tud, csak egy ujság, vagy tévé.

  A pesti kőnyomatosnak (mások szerint a Mazsihisz üzemi lapja) amit olvasói Új Élet néven ismernek – volt az utóbbi számában egy ilyen scoopja, ami méltán kelthetett feltünést zsidó körökben.

Más. Pesten az utóbbi 25 évben feltünt az amerikai (salgótarjáni) Keller László. Kereskedő, "ortodox" ászkán, végül a VZSK magyarországi rezidense, Bakos Lajossal közösen . Közremüködött az Emlékfa létesitésében, minden jó és kevésbé jó ügyben benne volt. Mielőtt a menyországba költözött, megiratott magáról egy könyvet "Küldetésem" cimmel (nem tudni ki küldte).

Most pár évvel halála után kiderült a titok, a nagy szkup: Az Új Élet legutóbb számában (Május 1), melynek nagy része a Zsvk kongresszusnak van szentelve, megjelenik hogy

 

1987 jusában a Zsidó Világkongresszus Budapesten

tartotta első kelet-európai kongresszusát. Az eseményen a

köszöntőt Schőner Alfréd főrabbi mondta, a küldöttség

tagjait Keller László, a MIOK elnőke fogadta. Külön

megemlékeztek Raoul Wallenbergrő---------"l

ez jelenik meg az Ú.É. második oldalán ami egy nagy szenzáció, mert eddig nem hallottunk arról hogy Keller a Miok elnóke kett volna. A Miokról már sok rosszat elmondtak, de ezt még nem.

Várjuk a helyreigazitást a következő számban ("sajnálatos sajtóhiba---" stb).

    NYOLC szó a nyolcszázból

 " 1943. május 2-án a budapesti Szent István Bazilikában megkeresztelkedett."

Ez a nyolc szó, a közel nyolcszázból, mondja meg az igazat a költőről, akit a "legnagyobb magyar költö"(nk)nek nevez a mazsihisz honlapján valaki. Nem érdekes hogy ki, az az érdekes hogy a zsidó honlap káseroja a mesümedot, a kitérést.

A zsidók mindigis megvetették a renegátokat és vállalták zsidóságukat a legnehezebb idökben is. Radnóti (Glatter) Miklós egyes hirek szerint már a harmincas években katolizált, amikor még nem is fenyegette életveszély és

 

"Már Borban, a haláltáborban, arra kérte levélben feleségét, hogy küldjön neki "egy pár beszegett fehér karszalagot", olyant amilyent a "katolizált" renegátok viseltek, ellentétban a zsidók sárga karszalagjával. Dostól (Gárdos Károly, a világhirü rajzolómüvésztől,) tudjuk, hogy Radnóti Borban tüntetett a fehér karszalaggal. Azt másoktól tudjuk, hogy nem Holokauszttól való félelmében futamodott meg, hanem évekkel előtte, "meggyőződésből". 1942 januárjában irta Sik (Schück) Sándornak, egy másik mesümednak, hogy "mélyen katolikus léleknek tartom magam..." (idézet egy 2009-ben irott cikkből).

 

Radnóti lehet nagy magyar költő, de nem a költőnk, nem a miénk. Ezt Andikának is illene tudni, hamár zsidó honlapot szerkeszt.

 

Egyébként, jellemző módon, még a cikk első bekezdése is téves:

"Radnóti Miklós Budapesten született 1909. május 5-én és a Gyõrhöz közeli Abdán halt meg 100 éve 1944. november 9-én".

   Minek "1oo éve", Andika? Sem a születésnek, sem a halálának? Akkor meg minek?

Andika, jobban oda kell figyelni...

     NINCS MAGYAR ALELNÖK!!

 Lapzártakor érkezett a hir,  hogy a...viszály győzött és nincs magyar alelnök, mivel sem Zoltai Gusztáv, sem Köves Slomó nem lett megválasztva a tiz új alelnök között. Lauder ujra elnök, ahogy várható volt.

 

(Részletek – a második kiadásban)

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése