2013. április 28., vasárnap

 

PUCCSKISÉRLET A SIP UTCÁBAN

MAGYAR ZSIDÓ VALÓSÁG

VEZETŐSÉGI TAGOK, AKIK MEGELÉGELTÉK A DUO

DIKTATURÁJÁT, ÖSSZEGYÜJTÖTTEK 20 ALÁIRÁST

ÉS RENDKIVÜLI KÖZGYÜLÉST KÖVETELTEK, AMI

ELŐRELÁTHATÓLAG MÁJUS 26- LESZ. *  AZ E.Ü.

" LEMONDOTT" A ZSVK ALELNÖKSÉGRŐL

 AZ ÜVIG. JAVÁRA * NYOMÁS, IGÉRGETÉSEK ÉS

ZSAROLÁS AZ ALÁIRÁSOK VISSZAVONÁSÁRA

      PESTI TUDÓSITÓINKTÓL

Ezt nem irja meg az "üzemi lap" és nem közli az Andi site – ezért kénytelen vagyunk mi megirni: az utóbbi időben a sipuccai csendes elégedetlenség forrongássá fajult és egyes vezetőségi tagok csendes forradalmat, illetve puccsot kisérelnek meg- Összegyüjtöttek 20 aláirást, ami a rendkivüli közgyűlés összehivásához szükséges és ott le akarják mondatni/váltani a duót és helyére demokratikusan választott vezetőséget akarnak választani.

   Indokaik:  F.P. aszociális személyiség, mindenkit lenéz és semmibe vesz,  nem együttműködő, egyeztetés nélkül saját magát jelölte a ZSVK alelnöki posztra, a Vezetőséget sem kérdezte meg, rengeteget árt a zsidóságnak, stb... Z.G. persze aláírta az alelnöki jelölését, mert „muszáj” volt… (Forrás: az egyik kezdeményező aláiró).

Eleinte május 19-re tervezték a puccs közgyülést, de közben beindult az olajozott gépezet. Fenyegetések, zsarolás,igérgetés – ketten visszavonták akáirásukat. Másik kettő jött helyette; ujabb 7 visszavonta – nyolc jött helyette.Jelenleg van van 22 aláirás, köztük több meglepetés és a közgyúlés május 26-ra van kiirva. Addig a duo rendez egy saját közgyülit egy héttel előbb, ahol igyekezni fognak leszerelni, illetve elmaszatolni a puccskisérletet.

   Mai friss hirek: a volt cukrász dandártábornok titokban a lázadók mellett van, úgyszintén a rabbi egyik embere a Bethlen térről. A BzsH jelenlegi, ideiglenes, elnőke, hajlandó az élre állni, "ha azok lemondanak". Heisler, óvatos duhaj, aki már kétszer megjárta, most nem vesz részt, mivel hintáslegény külsejü "rabbija" per előtt áll és nem lehet tudni hol áll meg a nehéz kő, ha egyszer elrepül...

 Jelenleg az e-ü "lemondott" az alelnökségről az üvig javára (mint ismeretes mindketten leveleket irtak Laudernek, amelyekben egymást ajánlják...)hogy ezzel kifogja a szelet az egyre erősődő ellenzék vitorlájából.

 Addig lesznek tüntetések, a kripto-kommunisták kihasználják az alkalmat kormány elleni uszitásra, és a Kongresszus nem fog táncolni...

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése