2013. április 15., hétfő

 

LÁZÁR VISZONTVÁLASZA SZESSLER GYÖRGYNEK

MÁSOK MONDJÁK

 MAGYAR ZSIDÓ VALÓSÁG

"KIT ÉRDEKEL MELYIK ÓVODÁBA

JÁRNAK RADNÓTI GYEREKEI?"

A new-yorki botránylap nem közli Sessler válaszát alaptalan

vádjaira és a svihák "rabbi" mocskolódásaira* Ki ez a Lázár?


Tisztelt Sessler György Úr!

Nagyon köszönöm válaszát, én mindenképpen javasolni fogom annak publikálását.  Sőt, úgy gondolom, hogy egy (vagy akár több) angol nyelvű cikk publikálására is lehetőség lesz.   A téma sokakat érdekel itt az Egyesült Államokban is.

Én pontosan azt írtam le, amit Michael Schneider úrtól hallottam, nyelvi félreértésről szó sem lehet.  Schneider úr az Ön nevét nem említette, Köves Slomó jelöléséről nem tud, ésSchneider úr azt is félreérthetetlenül világossá tette számomra, hogy a Zsidó Világkongresszus (WJC)  jelölő bizottsága kizárólag a MAZSIHISZ-szel áll kapcsolatban.  

Már megbocsásson, de nekem úgy tűnik, hogy Ön is ugyanezt írja.  Ön ugyan jelölte Köves rabbit, de Schneider úr világosan megírta Önnek, hogy a MAZSIHISZ támogatása nélkül ő nem jelölt, ők semmilyen jelöltségről nem tudnak.    

A kérdés az:  Hogyan jelenhetett meg egy MTI közlemény a WJC jóváhagyása nélkül arról, hogy Köves rabbit a WJC alelnöki posztjára jelölték?  Ráadásul jelöltségét a WJC jelölő bizottsága el sem ismeri!

Ön azt kívánja, hogy levele „ebben a formában minden kiegészítés vagy húzás nélkül” jelenjen meg.  Ha megenged egy javaslatot.  Nem kötődik szorosan Köves rabbi állítólagos jelöléséhez az, hogy melyik óvodába járnak Radnóti rabbi gyerekei…  Ragaszkodik ahhoz, hogy ez a szöveg is megjelenjen?

Mivel Ön Feldmajer urat és a MAZSHISZ-t többször is említi levelében, én fontosnak tartottam őt is emailben értesíteni.

Köves Slomó tevékenységét sokan ellentmondásosnak ítélik meg az Egyesült Államokban. Levelének közlésekor majd azt is részletesen kifejtjük.

Még egyszer nagyon köszönöm visszajelzését, és várom levelének végleges verzióját amelyet majd válaszommal együtt közlésre küldök a szerkesztőnek.

Szívélyes Üdvözlettel,

Lázár György

                                                                    ***

      Tulajdonképpen minden kommentár fölösleges. Először mocskolódnak a lágymányosi svihák stilusában, azután meg nem akarják a választ közölni, mert hogy jön ide, hogy a svihák, besúgó  botrányhős gyerekei melyik óvodába járnak.  Nem tudjuk ki ez a Lázár, de itt ez nem lényeges. Nem minden billentyű-ütögetőnek van beleszólása a magyar zsidóság ügyeibe.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése