2013. április 4., csütörtök

MAGYAR ZSIDÓ VALÓSÁG

 

A (rabositott) KIS SVIHÁK ISMÉT

 BELERONDITOTT

 A NULLÁSLISZTBE

 

     Komoly emberek, komoly téma – bár nem létfontosságu. A kérdés legyen-e magyar zsidó a ZSVK vezetőségében – és ha igen akkor ki legyen – nem  kellene hogy különösképpen foglalkoztassa azokat, akik a magyarországi maradék zsidóság megmentésén fáradoznak, az utolsó pillanatban, a végleges szellemi alámerüléstől.

Bár nem mindegy , hogy ki képviseli egy fantom szervezetben a létező és szemmel látható kb. 10-ezernyi  plusz-minusz zsidót és itt az ideje megtörni a  Miok-örökös elvtársak duojának monopóliumát – a kérdés, illetve a "probléma" még annyira sem fontos mint a Kozma utca gój részlegének restuarálása, ahol némely "rabbi" papák alusszák örök álmukat – gondosan elkeritve.

   Itt érkezünk el a papa neveletlen fiához, a kis svihákhoz, akit nemrég "rabositottak"(nem rabbisitottak, mert ahhoz tudatlan szegény, á lá örzse) és aki nemsokára – remélhetőleg – le is üli majd arroganciája jutalmát. Mig a harmadik emelet még tétovázik, hogyan reagáljon a példatlan szemtelenségre – jelölni valakit aki nem a duo tagja – ő már ugrik és  és lévén nem szobatiszta, belerondit a nulláslisztbe, anélkül, hogy erre  a hivatásos sipisták felkérték volna.

   Persze majd jön "hivatalos" reagálás is – előreláthatólag holnap (pénteken) a rádió-adáson, ahol majd csoknyak elmondja hogy miért ő, és nem  a pufajkás a "jogos" jelölt -  de addig is, itt van a lágy mányiákus, aki legény a gáton és akinek a legtöbb hive van a---- facebukon (Erdő Péternek kevesebb van)és igy ő a jogos jelölt.

 

Miért is ne?

 

(Folyt.köv)

 

   CIGÁNY ZSIDÓK – ZSIDÓ CIGÁNYOK

 

     A népszámlálás egyik csodálatos eredménye a cigány zsidók (vagy zsidó cigányok) feltünése a képernyőn. Nem is adnánk hitelt a fantazmagóriának ha nem ismernénk egy "főrabbit", aki felavatása előtt kellett sürgősen, sipuccásan, betériteni, mert kiderült ami kiderült. Az illető még tartozik a halachikus betéréssel – annak idején ezt ő maga is elismerte és Izraelbe akart jönni, ezt "elintézni" – de közben ki tudja hány ilyen van Pannoniában?

                                               --------------------------------

A következő témák:

 

 A "CIONISTÁK" OSZTÓDÁSSAL SZAPORODNAK?

 

KI LESZ AZ ÚJ (CSÁKI)ORSZÁGOS?

 

MI A "HEKSEL" ÉS KI A SZAKÉRTŐ?

 

SZÜLINAPI ÜDVÖZLET A.S.NEK

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése