2012. augusztus 12., vasárnap

NEO – LÓGÓS KÉRDŐJELEK

 A SIPISTA FERTÁLYON

 

   Sipista barátainknak sulyos emésztési problémákat okozott a zsidó nagyi unokája megtérésének még a látszata is.. Hogy jön egy ilyen megtérni és bocsánatot kérni?! És hamár – hamár - akkor miért nem tőlünk? Miért megy az idegen szivüekhez, aki nem élték  át a holokausztot és ezért könnyen megbocsátanak

És még azt merik mondani hogy az országos telefonált és gratulált!

    N e k i k ?

 

Jellemző, hogy a rövid és suta szösszenet irója anonim  marad,  mint a szennycsatorna "kiemelt" levelezőinek 99,9 százaléka. Tudjuk ki ő, aki gazdái utasitásait (túl)teljesitve  nem meri a nevét alá vagy fölé irni a gyalázatos szövegnek. Még egy álnevet is lusta kitalálni, mert talán tudjuk ki rejtőzik a Hacsek Sajó vagy a Kösztenbaum Ábris alatt (vagy fölött)

 

Az egész, nehezen  emészthető, kiiizadt szöveg nem érne meg egy rövid sercintést sem. Ha nem a pofátlanság az utolsó mondatban: akik nem élték túl a holokausztot, könnyen megbocsátanak - - -

Amikor Oberlander rabbi nagymamájának édesanyja ott van az ujpesti mártirok névsorán és a Köves család sem vesztett kevesebbet a Soában, mint a Dob utcai volt tajrász növendék, akiből neo-lógós "rabbi" lett.

 

Szégyelje magát aki nem teszi a dolgát. "ארור אשר לא יקים את דברי התורה הזאת, לעשות אותם' ואמר כל העם אמן" (דברים,  כז,כו)

                *

Itt a gyalázatos szöveg, akárki meglássa                                                      

 

Egy  (anonim) holokauszt túlélő gondolatai

ZÁCHOR ét áser ászá löchá Ámálék ...


Ha valaki nem tudja magáról, hogy ő zsidó,
még nem muszáj nyilasnak lennie. 

Ha valakiről megtudják, hogy zsidó, nem ildomos megvesztegetni e tény felkutatóját, hogy ne hozza nyilvánosságra. És hamisítványnak nevezni az erről tanúskodó hangfelvételt.
 

Ha már nyilvánosságra került, hogy zsidó, ne védekezzen olyképp, hogy nem a származás a fontos, hanem az, hogy mit tett le a nemzet asztalára.
 

Ha nem a származás a fontos, akkor miért jelentkezik egy rabbinál, hogy már nyilvánosan is zsidó akar lenni?
 

Ha évekig szenvedtük antiszemita szövegeit, láttuk a boltjában árult nyilas szuveníreket, most, hogy kiderült, „a vezető" rabbi szerint „a mi kutyánk kölyke" – mindez semmissé vált?

Miután a Lubavicsiektől bocsánatot kért, ők, akik nem élték túl a holokausztot, könnyen megbocsátanak neki. És mi zsidók, akik túléltük a borzalmakat? (Forr
ás: a sipista honlap)

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése