2011. március 17., csütörtök

MAGYAR "ZSIDÓ" VALÓTLANSÁG

                AMI KÉT DÁTUM KÖZÖTT VAN

 

      NINCS PÁRJA A SZEMTELENSÉGNEK, AMIVEL A SIPUCCAI DUÓ  PÁRJÁT RITKITJA MINDEN ELŐDJÉNEK. SEMMI SEM SZENT NEKIK, ELADJÁK LELKÜKET AZ ÖRDÖGNEK  EGY HALOM PÉNZÉRT, MEGSZENTSÉGTELENITIK SAJÁT TEMPLOMUKAT ÉS  KABARÉT CSINÁLNAK BELŐLE, LEDÉR "MÜVÉSZ" NŐKKEL, CSAK SOK JEGYET TUDJANAK ELADNI, AMI SOK PÉNZT JELENT.

 

      És hazudnak rendületlenül és gátlástalanul mint a rákosista Kossuth rádió 50' és 56' között. Minden hullámhosszon. És fütyülnek mindenre és mindenkire, rabbijaiktól kezdve egészen a biboros primásig.

 

    Ime két dátum: 2011 március negyedikén irta Erdő Péter biboros Zoltai Gusztávnak (másolat az izraeli Naftali Krausnak), hogy "soha nem állt szándékomban más felekezetek templomi rendezvénye ügyében nyilatkozni, vagy védnökséget vállalni...Naftali Kraus úr mellékelt levele alapján csak megerősiteni tudom ezt az álláspontomat. Eszerint zsinagógákban rendezett koncertek ügyében nem tekintem sem fővédnöknek sem illetékesnek magam..."

 

    A másik dátum 2011 március 15. Ezen a napon jelent meg a mazsihisz lap legujabb száma, amelynek hatodik oldalán ott virit a förtelem hirdetése és benne – a biboros fővédnöksége.

 

   A két dátum között 11 nap telt el. Ez alatt nem érkezett meg a biboros levele a cimzett Zoltaitól a lap szerkesztőjéhez. 11 nap egy helybeli levél. Hogy értsük ezt? Úgy hogy Zoltai úr fütyül mindenre és mindenkire, a biborosra is, akinek levelét minden bizonnyal a papirkosárba dobta.

   

 Nincs kérdés a "házigazda" (fő)"rabbira", a táborszarnagyra aki rabbinikus karrierjét (elnöke-fönöke szerint) frigyszekrény előtt orgiákkal kezdte, anno. Tőle minden kitelik, Tukody és Dézsa is.

 

A másik "védnök"ről se beszéljünk, Bölcseink már megmondták mi történik a korosodó ám-hoórecokkal (Sábát, 152,a).  

 

A kérdés, hol vannak a magyar rabbik, köztük olyanok akik kimondottan vallásos életmódot folytatnak? Miért nem hallatják hangjukat a jóizlésü, idősebb neológ bálbószok, akik nem örülnek a Dohány meggyalázásának?

    

A pénz beszél? Esetleg a pufajka?

  

Ha az orgona már nem elég, talán állitsanak karácsonyfát is a frigyszekrény elő, ahogy annakidején (néhány éve) a pesti elnök állitott, igaz hogy "csak" otthon, nem a Dohányban, de azóta haladtunk a korral, ugye, elvtársak?

     Ez a felhivás az utolsó pillanatban kéri a jóizlésű pesti hittestvéreket: mondják le, akadályozzák meg, vagy bojkottálják a förtelmet. Ne legyen a Dohány latrok bünbarlangja, ahogy Jeremiás mondta ezt (7.11) a Szentély vonatkozásában!

 

     Ha másra nem, legalább az ottani Tóra tekercsekre legyenek tekintettel. És mindenképpen – szégyeljék magukat.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése