2012. május 16., szerda

MAGYAR ZSIDÓ VALÓSÁG

 

               HORTHYMÁNIA ÉS A ZSIDÓK

 

      A legnagyobb veszélyt a  zsidóságra nem az antiszemiták jelentik – hanem az unatkozó zsidók. Az antiszemitizmus ma Magyarországon rendőrségi ügy, amit – legalábbis a miniszterelnök szerint – két pofonnal el lehet intézni. Egyelőre még nem ölnek zsidókat és Tiszaeszlár emlitése a magyar társadalmat, a magyar parlamentet és az uszitó papokat jellemzi.Mert hiába szólal meg a biboros az élet menetén és hiába tanul svihákolni Lágymányoson – amig nem  neveli és utasitja   embereit, a falusi papokat, hogy hagyjanak már fel az istengyilkosság gyermeteg meséjével – addig az antiszemitizmus és  törvényes fattya a vérvád -  forrása az egyház lesz.

 

    Ahogy volt az elmult 2000 évben.

 

    Tehát az unatkozó zsidók jelentik a veszélyt, akik törik az okos fejüket, hogyan akadályozhatnák  meg,hogy a bús magyaroknak sikerüljön egy "modern" hős-képet kialakitani maguknak, akit imádhatnak, akire büszkék lehetnek, akinek sürgősen felállitandó lovasszobrát körültáncolhatják.

 

   Ezt most úgy látszik megtalálták a tenger nélküli tengerész személyében.Horthy reneszánsz van kialakulóban   - szobrok, terek, miegymás – és ez láthatóan csak a sipucca egy két unatkozó jokerét zavarja.  Nomeg a hatalmukat vesztett (kriptó)kommunistákat, akik most ujra kijátszák az antiszemitizmus elnyűtt kártyáját.

Valamint az un. "liberálisokat" akiket ujabban elnyelt a föld.

 

   Eljött az idő, hogy kimondjuk az igazat: Horthy, a korlátolt magyar kurtanemes, nem volt  rosszabb, mint Kun Béla és Rákosi.

 

Mármint a zsidóknak.

 

   A magyaroknak jobb volt. Ha szobrot akarnak állitani neki – állitsanak kedvükre. Lovon (de ez legyen fehér!) vagy akár egy csatahajón. Semmi közünk hozzá.

 

    A Sip utca jobban tenné ha a zsidó neveléssel foglalkozna. Ha azon lenne, hogy a "rabbik" – rabbik legyenek és a zsidókat ne csak az antiszemitáktól való félelem tegye zsidóvá.

   Ez persze sokkal nehezebb mint Horthyról irogatni.

 

                  (Az ellenkező oldal véleményét – lásd a továbbiakban – a szerk.)

                 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése