2012. július 8., vasárnap

MAGYAR ZSIDO MONKEY-BUSSINES

 

HOVÁ TÜNTEK AZ ARANYVONAT 21 MILLIÓ

DOLLÁRJÁNAK KAMATAI?

 

  Már irtunk erről nemrég. Közben volt egy kormányküldöttség Amerikában amely megpróbálta rávenni a Claims Conference korifeusait, hogy számoljanak már el, kinek adták az un "aranyvonat" kárpótlás rájuk eső részét, vagyis amit ők kicsikartak, hogy ne a magyarországi zsidó túlélők kapják, hanem, a "külföldiek", köztük az Izraelben élők és ezt a pénzt ők, vagyis a Claims Conference, ossza ki (ki tudja miért?).

 

Azért hogy  ebbe beleegyezett (mutyi-mutyi) a Mazsihisz megkapta a 21 millió dollár kamatjait – potom 280 millió forintot – ami beolvadt a sip ucca nagy üvegzsebébe – anélkül hogy bárki tudná mi, hogy és mint, mire költötték, hová lett?

 

   (Az aranyvonat nem egy aranyból készült mozdony, hanem egy vonat, amelyben a nyilas "hazafiak", menekülésük során Ausztriába menekitettek egy nagy rakomány aranyat és ékszert, amit magyar zsidóktól raboltak el, 1944-es országlásuk idején.

    A vonat az amerikai hadsereg kezére került és ott szőrén-szálán eltünt, vagyis ellopták. Hosszas kutatás és keserves pereskedés után az amerikai biróság kötelezte őket a kártéritésre és ebből lett – költséglevonások és egyéb gazemberségek után – az a bizonyos 21 millió, aminek kamatait a sipucca teljesen jogtalanul – élvezi.)

 

    A magyarországi jogosultak – beteg és öreg túlvegetálók (nehéz mondani hogy túl é l ő k) - eddig fejenkint 30 ezer forintot kaptak.

 

    Ha a fenti információ – ezt kaptuk, ezt adjuk – nem teljes és nem pontos, a Sip utca kiegészitheti   i t t.

 

    Ha ezt nem teszi – ezzel igazolja az információ helytálló voltát.

 

                                                          * * *

       A GÖRÖG ZSIDÓK ALLIJÁZNAK

 

   Kis hir a nagy világból: Görögországból, az utóbbi időben, növekvö félben az allija Izraelbe. A helyzet nehéz. Sőt kilátástalan, pedig nincs tiszaeszlározás, nem mondják az ottani Jóskának az utcán hogy utálják a zsidókat, de a görög zsidó ért a kevés szóbol is: ha a helyzet nehéz, ha a párnósze nem csurran – akkor eszébe jut hogy van alternativa: Izrael.

     Ez a magyar zsidóknak is eszükbe juthatna – ha lenne eszük. A görög zsidóknak senki nem mondta, hogy ott élniők és halniuk kell.

 

Nekik, szegényeknek, még  Mazsihiszük sincs...

 

      

    JESÁJA VELÜNK VAN...

 

      Nehéz helyzetekben az emberi leleményesség csodákra képes. Válsághelyzet megteremti a helyi hőst, a szellemi Herkulest, esetünkben a zsidó Toldi Miklóst, aki nem hagyja magát és megmutatja a világnak, hogy csakazértis.

 

 Ha a Jobbik által a helyzet egyre rosszabbik lesz; ha Horthy fehér lova már a közelben nyerit és a különitményesek már szervezkednek; ha az utcán egy utcagyerek nyelvet öltött az orsz.nak – bevetjük a titkos fegyvert.

  

Igy aztán Pf.et Z. lapján, a fenti jobboldali sarokban, megjelenik válaszunk ami úgy szól, hogy                                          

 

אל תירא כי אתך אני!

                             (ישעיה, 43,5)          

 

Kétség nem fér hozzá, hogy ettől a huligánok nyomban összecsinálják magukat, Vona magába száll, Szegedi kéri a nagymamát hogy imádkozzon lelki üdvéért és a fideszék is meggondolják, érdemes-e nekik szóbaállni Slomóval , amikor az u.é. kezében ilyen megsemmisitő fegyver van .

 

 Kétségtelen az is hogy nagy bátorság kell nyilvánosan, az egész világ szeme láttára, egy ilyen nem konvencionális, megsemmisitő fegyvert bevetni  - de szükség törvényt bont és hősőket szül.

 

   Lapzártakor úgy tünik, hogy az Államelnök urunk, bizonyos Áder, vagy ujra elmegy a Károly körutra, és megkérdezi Jóska bácsit, mit jelentenek ezek a sirkőfeliratu betük (miután a nagykövetet nem tudta elérni, mert éppen a Balatonban lubickolt – szombaton!!) vagy majd Jeruzsalemben megkérdez egy magyarul tudó hebraistát, mi van emögött a fenyegetés mögött.

 

(Néhány jobb  sorsra érdemes előfizető is megkonzultálta rabbiját, de azok sem tudták, mert a szöveg pontozatlan).

 

Itt tartunk most. Ha a szerkesztőség igényli, szivesen ajánlunk még egynéhány hasonló "lövedéket", amit még a szerkesztő sem tud elolvasni...

 

    NE LEPÖDJ MEG HA  HALLOD...

 

--- hogy az emlitett revolver-lap sztár-riportere,  az öregecske hölgyemény, nyugdijba vonul és helyét egy csokor Virág foglalja el.

--- hogy  a szagértő legujabb erőfeszitései, egy ujabb izraeli kinevezésre – ismét kudarcot fognak vallani...

---hogy a juhász-szakács otthagyta a Dohányt, mert nem volt elég dohány és most Izraelben folytatja áldatlan tevékenységét, mint egy harmadrangu hotel másod-szakácsa, miközben innen irja "pesti" blogját és kunyerál támogatást, hogy irományai meg tudjanak jelenni---

---hogy a mazsök leendő titkáránál nem feltétel hogy zsidó legyen (ez csak ügyvédeknél kötelező), ezzel szemben kell hogy legyen egy "hatvan napnál nem régebbi" erkölcsi bizonyitványa...

---hogy Áser Ehrenfeld, a debreceni rabbi, feltette egy "nemzetközi" tanácskozáson a kérdést: "Miben vagyunk mi zsidók?"A kérdés válasz nélkül maradt...

---hogy az elhalálozott Kohngresszus még nincs eltemetve. Még ott fekszik kiteritve a sipucca pincéjében és a legyek lakmároznak rajta---

---

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése