2009. március 14., szombat

A LEGUJABB FASISZTA KACSA: 4600 IZRAELI KATONA MAGYARORSZÁGON

  A "MÁRIAORSZÁGA" NEVÜ KLERIKÁLFASISZTA HONLAP FELFEDEZETT TÁBORFALVÁN 4600 IZRAELI KATONÁT, AKIK "REPÜLŐGÉPEN ÉRKEZTEK  MAGYARAORSZÁGRA" ( ÉS NEM GYALOG!), HOGY AZ EDDIG AMERIKAI KATONÁK ÁLTAL ŐRZŐTT ATOMFEGYVEREK FELÜGYELETÉT ÁTVEGYÉK...
ALÁBB AZ INDEX NEVÜ HIRPORTÁL HUMOROS HANGVÉTELŰ  "HELYSZINI" BESZÁMOLÓJA.
 ÉRDEKES LENNE TUDNI, VAN-E VALAKI MAGYARHONBAN AKI EZT A "HIRT" ELHISZI...
                      AZ INDEX HIRE:
Izraeli megszállók, titkos atomrakéták Táborfalván.A FORRÁS:'MÁRIAORSZÁGA'

Utánajártunk, igaz-e az utóbbi idők leghátborzongatóbb híre, miszerint 4600 izraeli katona érkezett Magyarországra, hogy átvegye a táborfalvai rakétasilók őrzését. Bejutottunk a titkos katonai bázisra, körbeszaglásztunk, ahol tudtunk, mertünk, fényképeket és videófelvételeket készítettünk. Bizonyító erejű beszámoló az ország szívéből.

"4600 izraeli katona Táborfalván! Családostól érkeznek Ferihegyre!" - hétköznapi munkánk során sok félelmetes hírrel kell szembesülnünk nap mint nap, de ilyen hátborzongató, a hirtelen nemzethalál vízióját keltő megbízható értesüléssel [1] igen ritkán találkozunk. Mivel a pánikhangulat igen széles körben elterjedt [2], fogtuk a vészhelyzeti menetfelszerelésünket, és egy borongós hajnalon elmasíroztunk Táborfalvára, hogy saját szemünkkel győződjünk meg róla: itt a vég.

Miközben az ország geometriai középpontja felé tartottunk, a cikk tételmondatait mantráztuk, míg nem belé nem ivódott aggodalomtól elnehezült lelkünkbe: "megkezdődött az amerikai katonaság kitelepítése, [...] helyettük Izraelből érkeznek katonák, olyanok, akik egy szót sem tudnak magyarul", és Táborfalván "vannak a magyarországi atomsilók, melyek a kiszivárgott hírek szerint töltve vannak!" Meg hogy: "Egy neve elhallgatását kérő dolgozó azt nyilatkozta, hogy a silók léteznek, de üresek", na de "mi lehet üres silókban olyan fontos, hogy majd 4600 fős idegen haderőnek kell őriznie?" És amit mindig is sejtettünk, de bizonyítani eddig nem volt módunk "Titokban akarják tartani, hogy a zsidó befektetők védelmére, katonai egységeket állomásoztatnak a politikailag instabillá vált Magyarországon, és az Izraeli-Amerikai érdekeket kiszolgálva atom létesítmény(eke)t tartanak fent hazánkban."

Mielőtt még elindultunk volna, egy bizalmas nemzetbiztonsági kapcsolatunktól beszereztük a legfrissebb nagy felbontású műholdképet [3] a környékről. Mivel szemmel láthatóan két olyan terület van a környéken, ahová civil nem teheti be lábát, a kollaboráns magyar honvédség bázisaira - a műholdképen vörös színnel megjelölt zónákra - koncentráltuk figyelmünket.

 

      Megérkezésünk után először Táborfalva polgármesterét hallgattuk ki, lévén ő jól értesült, megbízható ember hírében áll [4]. Keresztkérdéseink alatt megtört, beismert mindent. Töredelmesen beszámolt a falu fegyveres erőkkel ápolt több évtizedes kapcsolatáról, hogy mely korszakokban épp mely idegen erőket szolgálták ki, majd elmutogatta a térképen, hogy milyen stratégiai fontosságú pontok bújnak meg Táborfalva határában. Feltételezésünknek igazat adva, a két honvédségi zóna felé irányított minket.

A környéken ezeken kívül mindenhová szabad bejárása van a szabad magyar embernek, de ha a különös, magasból is jól látható objektumokra lenne kíváncsi valaki, rögtön szögesdrótok, sorompók, állig felfegyverzett őrök állják útját, miközben kamerák lesik amúgy is minden lépését.

   Nem részleteznénk túlságosan, de nem kis erőfeszítsünkbe került, hogy bejussunk a szigorúan titkos területre. Körmönfontan és némi hivatali vargabetűvel Nyitrai Illés alezredes bizalmába férkőztünk, így szaglászhattunk körbe a laikus szemmel egyszerű raktárépületeknek tűnő, de valójában rnedkívül gyanús objektumokban. A Magyar Honvédség táborfalvai üzemanyag- és harcanyagellátó raktárbázisának parancsnokától megtudtuk, hogy a két - összesen 276 hektáros - területen 41+14 raktárépület áll, ezek közül a legrégebbi még az 1920-as években épült.

Szúrópróbaszerűen kinyittattunk párat a különös tégla-, illetve betonépítésű épületekből, illetve bejártuk a területnek azon részeit, ahol álcázott silókra utaló nyomokat találtunk. A félhomályos, hideg, 490 négyzetméteres termekben zömmel tornyosuló faládákat, vagy éppen gyanúsan semmit nem találtunk. Nyitrai alezredes szavai szerint a ládákban a magyar honvédség lőszerkészletének java van, így például több százmillió Kalasnyikov-lőszer. Rakétasilót, se töltöttet, se töltetlent nem mutatott az alezredes, mondván itt semmi ilyesmi nincs, de a mi figyelmünket nem kerülte el semmi, és ugyebár tudunk egy-két dolgot egy-két dologról [5].

Az, hogy hol szállásolják majd el a kisebb hadseregnek számító 4600 izraeli katonát, szintén nem maradhatott titok éles szemünk előtt, megtaláltuk azt az eldugott épületkomplexumot, ami jelenleg szemmel láthatóan nagy átalakulás előtt áll, hogy a puritán, egykori szovjet tisztilakásokból minden igényt kielégító, a magasan képzett zsidó fegyveres erőknek megfelelő új otthon alakuljon ki. A helyszínen készített, részben rejtett kamerás felvételeink pedig minderről magukért beszélnek. (AZ ANYAG FORRÁSA: "SÓFÁR", BUDAPEST)

·                   
 
    A       A FENTI HUMOROS "BESZÁMOLÓ" ALAPJA AZ ALÁBBI "HIR" AMIT MAGA "MÁRIAORSZÁGA" KÖZÖL ORSZÁGGAL-VILÁGGAL. TESSÉK ELOLVASNI: 

 

 izraeli katonák Táborfalván! Családostól érkeznek Ferihegyre "
 
Kérdések Táborfalva polgármesteréhez és a Honvédelmi Minisztériumhoz

Az amerikai katonaság éveken keresztül bitorolta a táborfalvai laktanyát, valamint a környéken gyakorlatozott, és használta Európa legnagyobb lőterét, a Bakony déli vonulatain (Hajmáskér).

Most azonban megkezdődött az amerikai katonaság kitelepítése, elmondások szerint elhagyják az országot. Helyettük Izraelből érkeznek katonák, olyanok, akik egy szót sem tudnak magyarul. A hírek szerint repülővel érkeznek csoportokban, sokan családostól, leginkább Ferihegyre. Innen teherautók és terepjárók szállítják őket Táborfalvára. Ezt ferihegyi dolgozók is alátámasztották.

Megkezdték a laktanya új kerítésrendszerének az építését, az erődítéseket, őrtornyokat megerősítik, modernizálják. A táborfalvai hadianyaggyár elkerülte a felszámolást, sőt ez is fokozatosan a beérkező izraeli erők felügyelete alá kerül.

Táborfalva más szempontból is fontos lehet. Értesüléseink szerint itt vannak a magyarországi atomsilók, melyek a kiszivárgott hírek szerint töltve vannak!

Az objektum felügyeletét hosszú évek óta külföldiekre bízzák. A területre belépő magyar civilek és katonák is csak kísérettel járhatnak az elzárt területen. Közülük többen láttak radioaktív jellel ellátott rakéta és egyéb szállító járműveket. (Ez számunkra kérdéses, mivel rengeteg jelet használnak a különböző veszélyes anyagokra, amit ha nem ismer valaki, könnyen összetévesztheti őket.)

Egy neve elhallgatását kérő dolgozó azt nyilatkozta, hogy a silók léteznek, de üresek. Ennek ellent mond az-az információ is, mely szerint négyezer főre akarják majd felduzzasztani a tervezett 4600 fős létszámot, ami már igen komoly izraeli haderő lenne Magyarországon.
Mi lehet üres silókban olyan fontos, hogy majd 4600 fős idegen haderőnek kell őriznie?

Véleményünk szerint az őrzését azért nem bízzák a magyarokra, mert a politikai vezetés nem bízik meg a magyar katonákban. Üres silókat nem kellene ekkora erőkkel védeni, s főleg nem kellene izraeli katonákra bízni.

Abban az esetben, ha a hírek igazak, és a silók valóban léteznek, és ne adja Isten, de töltve is vannak, akkor már arról van szó, hogy Magyarország, mint amerikai-zsidó csatlós, kiemelt célponttá válik az orosz katonai atom-potenciál számára!

Ezt pedig eltussolni, nem hogy kimeríti a hazaárulás fogalmát, hanem olyan magyarellenes cselekedet, melyre még büntetőjogi megfogalmazás sincsen!

Titokban akarják tartani, hogy a zsidó befektetők védelmére, katonai egységeket állomásoztatnak a politikailag instabillá vált Magyarországon, és az Izraeli-Amerikai érdekeket kiszolgálva atom létesítmény(eke)t tartanak fent hazánkban.

Úgy látszik, érzik a változás szelét, és tisztában vannak vele, hogy a civilként ideszivárgó zsidó őrző-védők már nem fogják tudni megvédeni őket. Kell a komoly katonai erő!

Rettegnek az elkövetkező változástól!

Szerkesztőségünk a kérdéseivel Táborfalva polgármesteréhez és a Honvédelmi Minisztériumhoz fordult, ám mindezidáig nem kaptunk válaszokat. Amint új fejleményt tudunk meg az üggyel kapcsolatban, azonnal tudatjuk olvasóinkkal. 

 Nem hátrálunk meg!

Üdvözlettel: Fliszár Zoltán

1 megjegyzés:

  1. Hogy van-e aki elhiszi?

    Minap nálam járt az asztalosom segédje, aki látván lakásom egyértelmű zsidó jelképeit, megemlítette, hogy főnökétől hallotta az ijesztő hírt. S hogy azért ez nem semmi. Ezt már komolyan kell venni. Veszélyben a haza.

    Mindketten elhitték. Gondolkodás nélkül.
    (Úgy könnyebb. Ezért ma sokan félreteszik.)

    VálaszTörlés