2012. november 28., szerda

MAGYAR ZSIDÓ VALÓSÁG

 

  VIHAR EGY CSÉSZE LANGYOS TEÁBAN

 

    Az okos zsidók – köztudott hogy a magyar zsidók okos emberek – nem veszik észre, hogy a Jobbik palira veszi őket.

 

A magyar megélhetési fasiszták pártja ugyanis rohamosan megy, halad, sőt  szalad és fut – lefelé. A sok botrány, kilépés, lelépés, kizárás, bezárás alaposan megtépázta az amúgy is kétes renomét, mig Szegedi Csanád esete feltette – illetve levette - a koronát a sokak által leprásnak tartott párt esélyeiről több lenni mint egy tiszavirágéletü futó kaland, mint egy szégyenletes de alkalmi légyott a magyar szélsőjobb lázálmas világából.

 

     Ennélfogva az újnyilas párt ijjas-nyilas lovasai feltalálták a spanyol viaszkot: minél több botrányt kavarunk – annál jobb(ik), annál többet ir rólunk a liberális sajtó, beszél az impotens rádió és mutogat bennünket a tutyimutyi tévé, vagyis emlitenek, beszélnek rólunk – tehát vagyunk.

 

  Igy aztán már volt vérvád, most van "zsidó lista" és zúg-morog mindenki: tiltakozunk – tehát vagyunk. Aprócska kis szervezetek – minden tucatban pont 12 – feljelentenek, tüntetnek, tiltakoznak – és a Jobbik majd rosszul van a  nevetéstől.

 

   Ez nekik jó, ettől és ebből élnek ők és az "okos zsidók" ismét beleesnek at újnyilasok által  állitott csapdába.

 

  Ahelyett hogy agyonhallgatnának őket és ezzel segitenének eltünni a balfenéken – vihart kavarnak egy csésze langyos teában.

 

      Mi a teendő?

 

   Eltávolodni a leprásoktól, rájuk se nézni és hagyni hogy a kormány tegye a dolgát. Ha nem képes rá – ott az izraeli követség vizum osztálya. Ha Európában nem is, de Ázsiában még vannak helyek ahol nincs antiszemitizmus és nem kell a sárga csillagot a ládafiából előkotorni.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése