2012. június 19., kedd

 

Magyar zsidó (Mazsi)hisztéria

 

"VELEM AZ ISTEN, NEM FÉLEK!"

 

   Ahogy a helyzet fokozódik, úgy növekszik a sipucca bátorsága. Mint azok az emberek akik a sötétben félnek és azért kiabálnak, hogy saját hangjuk megnyugtassa őket – a neológia lapja most elsütötte a nagyágyut: egy Zsoltárok könyvéből vett idézettel, amit az első oldal "fülében" közöl, jól odamond a náci, fasiszta antiszemitáknak és kijelenti hogy "ha Isten velem – ki ellenem? Ember. mit árthat nekem?!" (Zsolt 118,6).

 

      Hm, telitalálat. Knock out. Ezekután hogy ez megjelent, swarc (bácsi) of Weisz (néni), nincs az  a náci nyilas söpredék, az egy csőcselékünk, a csatornák népe, a tiszaeszlározó zagyvák,  a röfögő részeges disznók, akik mernének zsidózni, holokausztot tagadni, pogromra, Dunábalövésre uszitani.

 

                                                                           

                                          ה' לי לא אירא  מה יעשה לי אדם 

                                                         (תהילים 6^118/(

    

 Slussz, kész. Milyen kár hogy előbb nem jutott eszünkbe ez a csodafegyver. És milyen jó  most, hogy a Mazsihisztéria lapjának ez eszébe jutott. Most már József testvérünk "testvérei" sem fognak vasárnaponként a t-ban uszitani az "istengyilkosok" ellen. Most már minden szép és jó lesz. Lehet folytatni ott ahol abba sem hagytuk: a vegyesházasságokat, a karácsonyfa-állitást; a magyarkodást, az "itt élned és halnod kell"ezést, (hangsullyal az utóbbira).

 

- - - - - - - - Csak milyen kár hogy a "bátor" lap ezt azon a sirkőfeliratos nyelven (héberül!) közölte amit senki nem ért (a zsidók sem) és senki nem tud elolvasni (sok rabbi sem!!).

      Ha legalább vette volna a fáradságot hogy leforditsa Eötvös, Kossuth és Bibó nyelvére...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése