2010. július 16., péntek

"kósersrác" legujabb tréfli ötlete

  A "felelős zsidó" megtanit

 

hogyan kell keresztényként imádkozni

 

(és miként lehet betérni a zsidóságba...)

 

 

    A csaló gój, aki keresztény létére több mint egy évig tanult "rabbi"nak, becsapván ezzel a zsidó közösséget, amikor zsidónak adta ki magát – tovább folytatja üzelmeit.

 

    Itt, blogja (melynek cime "kósersrác) egyik utóbbi cikkében a keresztényeket támadja és "felelős zsidóként" elitéli az arabozást:

 

"A tanmeséből a következő tanulságok vonhatóak le: aki szigorú muszlim nevelést kap, biztos hogy terrorista lesz, amelyre az egyetlen gyógyír, ha az illető keresztény hitre tér. Van aki a XXI. században ezt még komolyan gondolja? Hol éltek tesókák, újjáéledt a Szent Inkvizíció? 

Őszintén: mi a különbség a középkori máglyarakók és az ilyen cikkeket író bigott "keresztények" között? Értsük meg végre: nincs abszolút igazság, tökéletes vallás. Felelős zsidóként ugyanúgy elítélem az arabozást, mint a zsidózást".

   EZZEL EGYIDEJÜLEG, ÚGYSZINTÉN BLOGJÁBAN, A MAGYAR KURRIRBÓL ÁTVETT CIKKBEN "TANITJA", HOGYAN KELL IMÁDKOZNI HIVŐ KERESZTÉNY MÓDRA.

IDÉZET:

" Isten nem csak szavakkal elmondott imádságot vár tőlünk. Arra hív, hogy egész létünk, sőt egész lényünk imádsággá váljék – csak engednünk kell, hogy átformáljon bennünket. De hogyan? Ebben segítenek Vianney Szent János tanácsai, akit a Szentatya méltán nevezett az imádsággá vált lét mintaképének.

„Az imádság a mennyország előíze, az Istennel való bensőséges egység megtapasztalása – mondta az arsi plébános. – Olyan ez, mint amikor két gyertya viasza összeolvad.” Ha a nap folyamán fenn tudjuk tartani ezt az imádságos, szerető egységet, létünk valóban imádsággá válik, amint Benedek pápa említette. „A lélegzésben sohasem tartunk szünetet – még kevésbé veszítsük el Isten jelenlétét!”

"Vianney Szent János azt tanácsolta, hogy ne egészséget, földi boldogságot kérjünk az imában, hanem elsősorban az Istennel való egyesülést.
Biztatott, hogy mindig merjünk bizalommal fordulni Istenhez, aki „szereti, ha alkalmatlankodunk neki”. Imádkozzunk Jézus nevében, mivel „így nem mi imádkozunk, hanem Jézus imádkozik értünk Atyjához.” Kérjük őrangyalunk segítségét, hogy lelki szárazság idején, amikor nehezen megy az ima, Isten vigasztalása helyett a vigasztalás Istenéhez ragaszkodjunk".  Stb, stb.

   EDDIG A RABBINÖVENDÉK CSALÓ BLOGGJÁBÓL IDÉZETT "SZENTBESZÉD". EZZEL EGYIDEJÜLEG A MAZSIHISZ HONLAPJÁN, A "KÉRDEZD A RABBIT" ROVATBAN, KIOKTAT BENNÜNKET, HOGYAN LEHET – VAGY NEM LEHET - BETÉRNI A ZSIDÓSÁGBA.

                                                                *

     Ez is a Soá egyik utófájdalma. Ma a zsidókkal Magyarországon mindent lehet tenni.

Ezt is.

 

 

 

2 megjegyzés:

  1. Tisztelt Naftali Kraus Úr!

    Blogjában, konkrét bizonyítékok és tanuk nélkül, újra és sokadszorra megrágalmazott. Ön jobban tudja, de hadd emlékeztessem: szerény ismereteim szerint a zsidó vallás tiltja a rágalmazást és a "rossz nyelvek" csattogtatását.

    Többször kértem, de annyi gerinc és férfibecsület sem volt Önben, hogy e-mailcímát megadja vagy személyesen találkozzunk.
    Mitől fél? Csak szavakban nagy, de egy tisztázó, szemtől-szembeni beszélgetéstől már fél?

    Ezúton tájékoztatom a következő tényekről:

    1. Valóban tanultam a rabbiszakon, ahol előzetesen tájékoztattam az egyetemem vezetőit, hogy halachikusan nem vagyok zsidó. Kikérem magamnak, hogy Ön csalónak nevezzen!

    2. Apám zsidó származású volt, amit hivatalos hitközségi okiratokkal tudok igazolni.ű

    3. Emellett voltak keresztény felmenőim is, rájuk is ugyanolyan büszke vagyok.

    4. Sokadszorra kérem, hogy egy személyes, akár nyilvános beszélgetésen nézzen szembe velem és nyíltan vitassuk meg vádjait. Én állok elébe, nemcsak névtelenül gyalázkodom. Ki szeretném hívni egy nyilvános vitára!

    Kósersrác című blogomot teljesen ingyen írtam, névvel felvállalva zsidó gyökereimet. Célom a zsidó-keresztény párbeszéd népszerűsítése és a hazai zsidóság bemutatása a nemzsidó közönségnek. Közel 200 ezer olvasó volt kíváncsi cikkeimre. Több halálos fenyegetést kaptam, mégsem hagytam abba.

    Nem magam miatt, a közösség érdekében kérem hagyjon fel a gójozással. Sértő és sokak számára bántó gyakorlat, amellyel az egész zsidóságot rossz színben tünteti fel. Míg Ön kényelmesen üldögél távoli otthonában, sok magyar zsidót gyűlölnek meg szavai miatt. Gójozásával a magyar zsidókat járatja le, egyébként is feszültségteljes időkben. Ezt akarja?

    Üdvözli:

    Szilágyi Iván Péter

    VálaszTörlés
  2. Manipulatív szavaival szemben én soha, senkit nem akartam vagy akarok kioktatni. Igen, merészeltem cikkeket írni a zsidó sajtóba, vagy Ön szerint egy vallásjogilag nem zsidó embernek tilos ilyet tennie?
    Tudja, hogy a rasszizmus visszaüt és az egész közösséget járatja le nézeteivel?

    VálaszTörlés