2010. június 2., szerda

KALÓZTÁMADÁS IZRAEL ELLEN(3) EL-KAIDA BÉRGYILKOSOK A HAJÓN * A HAMASZ NEM FOGADJA EL AZ ADOMÁNYT

Kalóztámadás Izrael ellen a nyilt tengeren(3)

 

EL-KAIDÁS BÉRGYILKOSOS IS VOLTAK A TÖRÖK HAJÓN *  
 
      AZ EGÉSZ VILÁG IZRAEL ELLEN...

 

"EZ EGY EGYEDÜLÁLLÓ NÉP ÉS A NÉPEKKEL NEM SZÁMOL" – MONDOTTA  BÁLÁM, A POGÁNY PRÓFÉTA (4.Mózes, 23, 9)

 

A  HAMASZ NEM HAJLANDÓ ÁTVENNI A "HUMANITÁRIS" KÜLDEMÉNYT, AMI A HAJÓKON VOLT( Gyorshir)

 

(szerda délután, junius 2)

 

 

Az elmult 24 órában csak az történt, hogy – nem történt semmi. Az Enszben dumálnak, Izraelben vizsgálják a hajó(k) utasait és kiszűrik a Dzsihádos bérgyilkosokat. A többit – hazaküldik.

 

 Az Izrael Hájom (Izrael – ma) cimü napilap szenzációja: El-Kaidás bérgyilkosok is voltak a török Marmara hajón, , akik azzal az eltökélt szándékkal jöttek, hogy zsidó katonákat öljenek. Hála istennek ez nem sikerült nekik; az sem hogy "sahidok" (a "szent háboru" áldozatai) legyenek, de sikerült 9 ember halálát okozniuk és Izraelt befeketiteni az egész világ előtt.

 

Az izrael baloldal azt állitja, hogy a kormány "besétált a csapdába" és ebben van valami. Most a "világ" háborog Izrael ellen, Nikaragua (hol is van ez?) már bejelentette, hogy  ideiglenesen beszünteti diplomáciai kapcsolatát a zsidó államal és a törökök is ( Musza Dag 40 napja) ezzel fenyegetnek – de nem sietik el a dolgot.

 

Ami a "világot" illeti, ezt már Bálám (Bileám) a pogány próféta megjövendölte évezredekkel ezelőtt (lásd a jövő heti szidrát), mondván hogy a zsidók  "egy egyedülálló nép és a népekkel nem számol" (4. Mózes, 23, 9) és mi ehhez tartjuk magunkat.

 

Most mindenki várja az Ir zászló alatt futó kalózhajót, a Rachel Korit, amely szintén blokádtörő úton van Gáza felé – de az sem siet. Az ir kormány fenyegetőzik, ne merje Izrael feltartóztatni, mert esetleg...hm. hazahivatja követét.

 

    Közben - - -

 

  *   A  HAMASZ NEM HAJLANDÓ ÁTVENNI A "HUMANITÁRIS" KÜLDEMÉNYT, AMI A HAJÓKON VOLT (GYORSHIR).

 

 * Botrány a kneszetben: Zuabi, arab képviselőnő, aki a török hajón volt, beszédet tartott, amelyben elitélte Izraelt. A felháborodott képviselők kezétől a rendészek mentették meg a képviselőnőt.

* Az Ensz egyik albizottsága Goldstone mintájára, követel vizsgálóbizottságot. Izrael elutasitja (lásd Bálám).

 

*  Az angol miniszterelnök követeli a gázai blokád feloldását.

 

      Hogy lemond-e az izraeli kormány a történtek miatt? Nem valószinű, mert nincs alternativa, nincs olyan jelentős párt amely képes lenne kormányt alakitani – amely máskép kezelné a gázai blokádot (kivéve a négy képviselőt jelentő baloldali Merec pártot és az arab pártokat).

 

  A svéd válogatott mégis Izraelbe jön és játszik pénteken (mi az , nem hallottak Bálámról?)

(Folyt.köv. – ha lesz mit)

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése