2010. november 21., vasárnap

ZSIDÓK NEM VESZNEK RÉSZT MA A BALOLDAL TÜNTETÉSÉN

 A PESTI ZSIDÓK ELHATÁROLJÁK
 
MAGUKAT FELDMÁJER
 
POLITIKAI TÜNTETÉSÉTŐL

 

    Pesti tudósitóink jelentik

 

     Az itteni zsidó közvélemény nagy visszatetszéssel fogadta FELDMÁYER, mazsihisz elnök kezdeményezését; a ma (vasárnap) tartandó ellentüntetés meghirdetését a Károlyi szobornál, ahol a mult héten a nyilasok randaliroztak.

 

Ahogy értesülünk, az általános vélemény az, hogy ez nem zsidó ügy, Károlyi gróf nem volt zsidó és a nyilas tüntetés a rendőrség dolga, amihez a zsidóságnak semmi köze.

 

    Ugyancsak hirlik, hogy a minden lében kanál elnök, aki mostanában ujraválasztásáért kampányol, erős nyomást fejt ki a Sip utca dolgozóira, valamint a körzeti  rabbikra és elnökökre, hogy vegyenek részt a mai tüntetésen. "Jegyezni fogják, ki van jelen és ki nincs" – szólt az elnöki ukáz.

 

   Ennek ellenére úgy tünik, hogy ha TMG el is hozza  másfél  tucat hivét, a zsidók nem fognak lépre menni és igy Csoknyak kezdeményezése, csúfos kudarcra számithat.

 

                                                                **

    IGY IS KELL ENNEK LENNI. MI ZSIDÓK VAGYUNK ÉS NEM BAL VAGY JOBBOLDAL. Verekedjenek a gójok és védjék meg grófjukat a fejére rakott kipától – ez nem a mi dolgunk.

 

     Mi zsidók vagyunk és nem a levitézlet komcsik uszályhordozói. Csoknyak foglalkozzon a hitközség dolgaival és ha ott már nincs mit tennie – menjen a Bazilikába és ott beszéljen...Trianonról, ami szerinte rosszabb volt mint a Sóá...

                         

 

   

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése