2012. március 18., vasárnap

MAGYAR ZSIDÓ VALÓSÁG

 

   SZEMERE BERTALAN VEREGETI A  SIP UTCA VÁLLÁT

 

    Nem hiába nincs a cikk aláirva- nem lehet tudni melyik fizetett "iródeák" irta – mindenesetre szégyellte a nevét aláirni. Andika nem irhatta, bár ő "deák": ilyen hülyeséget ő még utasitásra is nehezen ir.

 

   Március 15 és a "magyar szabadság" tiszteletére, valaki megeresztett  a mazsihisz hon(fi)lapon egy cikkecskét amely ezzel az idézettel kezdődik:

 

Uraim, ha a zsidó nép szinte ott van a csatatéren és vérét ontja egy olyan hazáért, melynek ő még nem kijelentett polgára, ha ő vagyonát, életét örömest feláldozza azon szabadságért, melyet csak remél, azon jogokért, melyeket még nem bír, mit bírnak a többiek, kik vele harcolnak, azt hiszem, az igazság kívánja, hogy … a nemzetgyűlés azon elvi kijelentését tovább ne halassza, miszerint a zsidók is a hazának polgárai, jogban, kötelességben a többiekkel egyenlők.” (Szemere Bertalan)

    Ennekutána aztán jön a gügye blabla, hogy mi milyen jó magyar hazaffyak vagyunk, hányan szolgáltunk Kossuth "regimentjében" amig az "elfogyott"; ki últ börtönben azután és a hadiswarc,  jaj, a haynaui hadiswarc, amiből aztán alma termett, vagyis az alma mater, amiből a mai "rabbik"  képződnek. Kossuth antiszemita kijelentéseit nem közlik, ezt a náci-szemét-sajtóra hagyják és az árat sem, amit a nagy hazaffyasságért kellett fizetni, majdnem száz év multán: az ausvitzi rámpát, amely 600 ezer "magyar" zsidót nyelt el.

   A magyar zsidók köztudomásuan, világszerte , éles eszükről hiresek, de ha a sipuccában valaki hülye – az nagyon hülye. Andika, hogy tehetted fel ezt a marhaságot?! Nem a megboldogult Zsidó Lexikonból, vagy egy régi Lévai könyvből ollóztad ezt ki?...

            AMIT AZ ORZSEBAN SEM TUDNAK. . .

   Hogy milyen heti szidra "megy" szombaton – azt Andika nem tudhatja. Honnan is tudná? De nyakló nélkül átvenni az orr-zse honlaptól – ez sem ajánlatos, mert ott sem tudják Pedig ott "rabbik" a képződmények.

  Igy aztán az elmult pénteken, amikor a dupla szidrák Vájákhél-Pkudé "ment", Orzseék egy héttel később ("Ki tiszá") és egy héttel előbb tartottak (a negyedik különleges szombat) – pedig csak a harmadik volt (Párá – Andika nem személyeskedünk) és a negyedik a jövő szombaton lesz (Háchódes).

   Ez úgy történik, hogy egy derék neológ rabbi irt egy könyvet vagy 30 évvel ezelőtt és azt a menedzser ömlesztve közli évek hoszu során, tekintet nélkül arra hogy szököév (ez zsidóéknál nem egy nap hanem egy teljes hónap!) vagy rendes év van és nem tekintve hogy egy szidra néha egy hónappal előbb vagy későbbre "esik". A menedzsert ez nem érdekli (szerinte ez senkit nem érdekel), senki nem veszi észre és senki nem várja el hogy az orr-zséban tudják mi a heti szidra és a haftara. Ez is téves a héten – sorry, Andika – akkor már inkább a Bocikát vedd át, de a legjobb a Darvas, eltekintve nőügyeitől .

  Már szégyelljük állandóan ezzel foglalkozni, de ha egyszer nem lehet elérni, hogy a sipuccában lebzselő "rabbik" egyike nézze meg mit közölnek, hogy ne hetente blamálják magukat – és bennünket. Azért mert 20%- ot le kellett adni az idegenlelküeknek – azért még a heti szidrát szabad tudni...

      MÁR NEM 134 ÉVES...

Apropó Orr-zse. Nemrég egy nemzsidó – de nem antiszemita – fertályon megjelent egy humoros bejegyzés, egyes honlapok időszerüségéről. Ott azt találták irni, hogy az Orrzse honlapja – 134 éves patinája alapján – úgy is néz ki mintha annyi idős lenne.

   Ezt ott az emlitett menedzser , aki zsidó tudását a Néphadseregben szerezte – szivre vette és azóta a honlap külseje megujult, már hetven évesnek sem néz ki, de tartalmában maradt ami volt. Zsidótlan, unalmas, "rabbijai" szellemiségét hiven tükröző, azt adja mint a párizsi leányzó – amije van nekije – vagyis semmit.

Irtunk benne, annak idején, nem is keveset, gondoltuk, hátha zsidók is olvassák – egészen addig amig a Ti. Nófet  jezsuita által és nyomdokain ki nem derült, hogy a "képzőben" gój képződményekből lesznek a "rabbik". Ez több volt a sokknál: cukrász ámhoórec – méjle, de jezsuita rabbi, ezt a zsidó gyomor, bármilyen edzett is, nem veszi be.

Azóta a lejtő egyre meredekebb, a csúszás egyre mélyebb.

       MÁR AZ APJA KIKERESZTELKEDETT

  A magyar jobb(ik)oldal dühödten támadja Gartner Ákost, aki saját szavai által megfélemlitve Kanadába szökött. Ilyen zsidó, olyan zsidó, miközben - - -

   Miközben egyik utolsó pesti megnyilvánulásán, a mesümed Radnóti (nem a svihák) tiszteletére rendezett körmeneten, az állitólagosan zsidó származásu Kossutt-dijas iró kijelentette, hogy apja a Holokauszt után – kikeresztelkedett, ezzel vonván le a zsidó-magyar viszony konzekvenciáit.

  Ha igy van és nincs okunk kételkedni benne – akkor mennyiben zsidó a  "röfögő  moslékzabálók" szülőapja? Hogy zsidónak született (feltéve ha anyja zsidó volt)? Na és? Radnóti is zsidónak született és mesümed lett, "meggyőződésből", sok évvel a Soá előtt!

 

 

 

 

 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése