2011. január 2., vasárnap

MAGYAR "ZSIDÓ" VALÓSÁG: MIT ÜZEN A PÁPA A MAGYAR ZSIDÓKNAK?

 

A KERESZTÉNY UJÉV TISZTELETÉRE:
 
    A MAZSIHISZ HONLAPJA A  
 PÁPA PRÉDIKÁCIÓJÁT KÖZLI
 TELJES TERJEDELEMBEN (4476 SZÓ)

 

   A szó szoros értelmében megáll az ember esze.

 

 A "Szent" Szilveszter pápa emlékére tartott ujévi cécó alkalmából elmondott kenetteljes pápai szöveget teljes terjedelemben (csekély 4476 szó) közli nem a katólikus hetilap, nem a "nemzeti" szélsőjobbhoz közelálló lapok; nem a neó-náci csatornatöltelékek otromba szócsövei (akik alig várják, hogy Annamária betiltsa őket) – hanem?

 

    Hanem a Mazsihisz, a magyarországi zsidóság csúcsszervezetének hivatalos honlapja, amely először, kiemelt helyen egy  532 szavas "rövid" hirben hozza a szenzációt, melyben 16. Benedek  kinyilatkoztatja, hogy  "A VALLÁS SZABADSÁGA – A BÉKÉHEZ VEZETŐ ÚT",  majd ugyanazt teljes terjedelmében, ami nem kevesebb mint 4476 szó (az Új életben ez másfél oldal lesz nettó) is lehozza, egy kattintással elérhetően, a Magyar Katólikus Püspöki Konferencia, "szent" képekkel spékelt honlapjáról szószerint idézve

 

     A dolognak több magyarázata lehet:

 

1)      Az "üzenet" a zsidóságot érintő több sorskérdéssel foglalkozik, különös tekintettel a magyar zsidóságra, az itt viruló antiszemita úszitásra; a "szent korona" tanának  tervezett alkotmányositására, stb.

 

EZ AZONNYOMBAN ELESIK, MIVEL A  PÁPAI ÜZENETBEN A ZSIDÓ, IZRAELITA, IZRAEL, ANTISZEMITIZMUS SZAVAK NEM TALÁLHATÓK. A PÁPA A KERESZTÉNYEK "ÜLDÖZÉSÉRŐL" BESZÉL VILÁGSZERTE, DE NEM MONDJA KI, HOGY A TERRORISTA  GYILKOS ROBBANTÁSOKAT VAD, PRIMITIV MOSZLIMOK KÖVETIK EL, MIND IRAKBAN, MIND EGYIPTOMBAN ÉS MÁSUTT.

2)   Lehetséges lenne, hogy a szerk. erre egyenes utasitást kapott a harmadik

       emeleten székelő  ELNÖK től, aki ezzel remél/kiván/ szeretne keresztény

       szavazokhoz jutni a májusban esedékes választásokon? Ez kapcsolódna

       Trianonhoz is, ami az Elnök szerint rosszabb volt a Holocaustnál.

 

        NEM VALÓSZINÜ, DE NINCS KIZÁRVA. A JEZSUITA JELSZÓ, MELY SZERINT A CÉL SZENTESITI AZ ESZKÖZÖKET, ITT IS MÜKÖDHET, ANNAL IS INKÁBB, MIVEL KÖZTUDOTTAK A JELENLEG JÉZUSKÁZÓ VAD JEZSUITA (VOLT CSALÓ RABBINÖVENDÉK)  KÖZELI KAPCSOLATAI NAGYKŐRÖSSEL.

 

3)       LEHEt hogy a honlap szerkesztője, a szép magyar hagyományok szellemében, szilveszterkor lót-részeg volt és ebben az állapotban tette fel a "szent szöveget", összetévesztve a honlapot ahol dolgozik,  az emlitett MKPK honlapjával?

 
HIHETETLEN – DE  LEHETSÉGES. NEM LEHET BIZONYITANI, DE A FÖLÖTTES SZERVEK (AZ EMLITETT ELNÖK) TUDHATJÁK HA AKARJÁK TUDNI. MINDENESETRE LOGIKUS ÉS KIVÁNATOS, HOGY A HONLAP AZ IDEGEN SZÖVEGET AZONNAL LEVEGYE ÉS OLVASÓI ELNÉZÉSÉT KÉRJE A "TÉVEDÉSÉRT".

 

Mindennek van határa. Itt sulyos határátlépés történt, amitől a zsidó hitközségnek – ha zsidó – el kell határolódnia.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése