2011. október 6., csütörtök

 

 

A NOBEL DIJ NEM TEREM

. . . A KOCSMÁBAN

 

     MOST, HOGY AZ IFJU ÉS ELLENSÉGEKTŐL KÖRÜLVETT IZRAEL MEGKAPTA A TIZEDIK NOBEL DIJAT, ÉRDEMES ELGONDOLKOZNI EZEN, FŐLEG BIZONYOS PESTI KOCSMÁKBAN, AHOL BÚS MAGYAROK ISZOGATNAK és siratják trianont.

 

  Kedves testvérek, elvtársak és bajtársak (teljesen mindegy: egy neves magyar komikus már megmondta hogy "csak egy csőcselékünk van, be kell osztani") – a Nobel dijhoz ész kell és nem virtus; tanulni kell és nem handabandázni, intelligencia kell, ami nem terem a kocsmában.

 

    Egy magyar Nobel dijas volt eddig, - 1100 év alatt - aki nem volt zsidó, Szent-Györgyi Albert professzor, a második már zsidó volt, Kertész Imre, akire sok magyar nem büszke, de ő sem büszke rájuk.

 

Persze volt több is, de azok zsidók voltak és kiüldözték őket. A dijat külföldön kapták, mint amerikaiak, franciák vagy---Izraeliek (mint utóbb Herskó).

 

    Persze lehet azt is mondani, hogy a Nobel bizottság is Cion Bölcsei jármát nyőgi, mindent lehet, testvérek, de sajnos nem voltatok ott ahol és amikor az eszet osztották és igy ha már leittátok magatokat, menjetek haza aludni. Sajnos már nincsenek zsidó kiskocsmák ahol lehetett hozomra inni. Most fizetni kell, annak is akinek még nincs sok a "rovásán".

 

    Érdekes hogy a legtöbb magyar ujság nem közölte cimében, hogy izraeli zsidó kapta az idei Nobelt. Ez zsenáns, valahogy nem illik bele a miliőbe. A Mazsihisz honlapja sem közölte eddig. Mit nekik az izraeli Nobel dij, amikor fogalmuk nincs mit talált fel Dán Sechtman, aki az idei kémiai Nobel dij tulajdonosa.

 

     Összegezve: hiába kurjongatnak a legények a faluvégi kurta kocsmában, ott nem terem Nobel dij. Ott legfeljebb csak zsidózni lehet, de azt jó hangosan.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése